şahin doğan
80+ Platinum
2 gün önce aldım kullanıyorum Memnunum. İsteklerinizi karşılıyor.Link verebilir misiniz rica etsem
2 gün önce aldım kullanıyorum Memnunum. İsteklerinizi karşılıyor.Link verebilir misiniz rica etsem
Araştırıyorum hocam cihazı inşallah vardır öyle bir şey yoksa internet hızım çok düşüyor modemden de kablo çekemiyorum uzakta wifi üzerinden de hız kaybı yaşıyorum modemden router a sonra bana gelmesi de aynı şekilde oluyor hız kaybı çok oluyor hiç olmazsa router gibi birşeyden kablolu gelebilirXiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A routerım vardı onda oluyordu kısaca yapabiliyorsunuz bazı router ve wifi uzatıcılarlada yapılıyor
googlede router yazarsan gelir ethernetli olan ve olmayanlar var resimden bile anlarsin aciklamalarina da yaziyorlar. zaten yukardaki yorumu guncelledim. 2.4ghz ve 5ghz olanlar var. internetin 16-18mbps gecmiyorsa 2.4ghz sana yeter.Link verebilir misiniz rica etsem
50mbps internetim hocam router var evimde ama kablolu özelliği yok ona gelen kablosuz neti kablolu bir şekilde bilgisayarıma aktaramıyorumkısaca router doyoruz biz onu hem kablolu hem kablosuz verenleri var en uygun xiomi router vardi sanirim. wifi ile modemine baglanirsin ister wifi olarak ister kablolu kullanabilirsin.
2.4gz routerlar ve 2.4ghz +5ghz çift bant routerlar mevcut piyasada.
5ghz internet hizi 16 mbps üzeri ise tercih edilir. 2.4ghz internetin 1000mbps olsa bile max 16-18mbps hiz verir. yeni leptoplar ve cogu ve telefon 5ghz destekler. bağlanti mesafesi biraz daha kisadir.
uzun mesafeli bağlantı icin internetinde fazla hizli degilse 2.4ghz öneririm. daha uygun olur
he router demek istiyorsun yaniValla en açık şekilde yazmaya çalıştım da hocam
Şöyle söyleyim wifi dan başka bir cihaza wifi üzerinden internet gidicek o giden interneti de ben o cihazdan bilgisayarıma kablo ile alıcağım
2 gün önce aldım kullanıyorum Memnunum. İsteklerinizi karşılıyor.
Bende bu ürün var ama bunu kablosuz bir şekilde modeme bağlayamıyorumgooglede router yazarsan gelir ethernetli olan ve olmayanlar var resimden bile anlarsin aciklamalarina da yaziyorlar. zaten yukardaki yorumu guncelledim. 2.4ghz ve 5ghz olanlar var. internetin 16-18mbps gecmiyorsa 2.4ghz sana yeter.
Tenda F3 300 Mbps 4 Port Router 3 Anten Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tenda F3 300 Mbps 4 Port Router 3 Anten yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comXiaomi Mi 4C 300 Mbps 2.4 Ghz Kablosuz Router Fiyatları ve Özellikleri
Xiaomi Mi 4C 300 Mbps 2.4 Ghz Kablosuz Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Evet router ım var ve dediğiniz girişe sahip ama nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü modeme bağlanamıyorum routerımla, kablolu bağlanıp, kablolu alabiliyorum veya kablosuztamam routerın arkasında ethernet portu varsa ethernet ile bilgisayara bağlayabilirsin. buradaki amacın ping düşmesi vb ise beklediğin performansı alamazsın muhtemelen çünkü iki modem arasında kablosuz bağlantı var.
Doğrudur hocam öyle diyorlarmış bende öyle olduğunu tahmin ettim ama bende router var ve bendekini modeme kablosuz bir şekilde bağlayamıyorumhe router demek istiyorsun yani
bilgisayarınıza ethernet kablosu ile bağlayın bu modelin driver olması lazım ordan kurup modem üzerinden internet aldığınız wifi şifresini girmelisinizBende bu ürün var ama bunu kablosuz bir şekilde modeme bağlayamıyorum
TP-Link Archer C24 750 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link Archer C24 750 Mbps Router fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer C24 750 Mbps Router özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Evet router ım var ve dediğiniz girişe sahip ama nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü modeme bağlanamıyorum routerımla, kablolu bağlanıp, kablolu alabiliyorum veya kablosuz
Bazı şeyler yapılması gerekiyor onun için. Neler yapılması gerektiğini bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olur.Doğrudur hocam öyle diyorlarmış bende öyle olduğunu tahmin ettim ama bende router var ve bendekini modeme kablosuz bir şekilde bağlayamıyorum
hocam bahsettiğiniz şeyi ben kullanıyorum yan komşudanMerhaba arkadaşlar modemden wifi üzerinden, başka bir wifi la modeme bağlı cihazdan, bilgisayarıma kablo çekmek istiyorum var mıdır böyle bir şey
Hocam alakasiz ama sizin pp yi insatagramda yapinca gercekten ban yiyormusunuz2 gün önce aldım kullanıyorum Memnunum. İsteklerinizi karşılıyor.
Olmuyor hocam routerın ethernet girişine modeminizden gelen kabloyu takın diyorbilgisayarınıza ethernet kablosu ile bağlayın bu modelin driver olması lazım ordan kurup modem üzerinden internet aldığınız wifi şifresini girmelisiniz
Hay ağzınla bin yaşa hocamhocam bahsettiğiniz şeyi ben kullanıyorum yan komşudan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablosuz Bağlanıp Kabloluya Çeviriyorum Bunun İçin Router Kullanılmaz !
Böyle Şey İçin Repeater Alman Lazım .