Neler Yeni

50K Bütçe ile Beyaz Odaklı RTX 4080 Sistem Dizme

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam Lian Li yapmıştım o sıvı soğutmayı değiştirdim kusura bakma. Ben şimdi 850W alırsam ayrıyetten kablo mu temin etmem gerekicek?
Hayır ekran kartının içinden çıkacak ama ek olarak hem kasada kaba duracak hemde sağlık açısından ben şahsen bu bütçe ile tavsiye etmiyorum sen beyaz sisteme mı takıldin illa

Anwisdom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atahan Gördük
Hayır ekran kartının içinden çıkacak ama ek olarak hem kasada kaba duracak hemde sağlık açısından ben şahsen bu bütçe ile tavsiye etmiyorum sen beyaz sisteme mı takıldin illa
Yok ya merak ettim, en kötü kasayı beyaz alırım 2 tane de fan alırım 800'e en azından o istediğim beyazlığı biraz tatmin etmiş olurum. Ekran kartını değil de PSU'yu 1000W yapıyorum ozaman.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yok ya merak ettim, en kötü kasayı beyaz alırım 2 tane de fan alırım 800'e en azından o istediğim beyazlığı biraz tatmin etmiş olurum. Ekran kartını değil de PSU'yu 1000W yapıyorum ozaman.
Beyaz mı istiyorsun içinden geçeni söyle çekinme 😂 ona göre kurayım içinde kalmasın

Anwisdom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atahan Gördük
Beyaz mı istiyorsun içinden geçeni söyle çekinme 😂 ona göre kurayım içinde kalmasın
Valla hocam odayı falan da tamamen yeniliyorum ekipman mousepad mikrofonuna kadar beyaz aldım, oda ambiansıda modern, hafif koyu bir masa rafla vesaire gidicek o yüzden uysun istiyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla hocam odayı falan da tamamen yeniliyorum ekipman mousepad mikrofonuna kadar beyaz aldım, masa oda ambiansıda modern hafif koyu bir masa rafla vesaire gidicek o yüzden uysun istiyorum.
Heh onu söyle bana sen gerisine karışma iki gözümsun tm dur o zaman beyaz yapalım sistemi

alt tarafı bi sistem toplanacak 8 sayfa ne konuşulmuş olabilir diye girdim komedi gibi konu. bir şey bir kere söylenir tamam öneride bulunabilirsiniz de neden inatla adamın isteği dışı şeyler toplamaya çalışıyorsunuz ki:D valla çok garipsiniz.

code_43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
kazım kandemir
alt tarafı bi sistem toplanacak 8 sayfa ne konuşulmuş olabilir diye girdim komedi gibi konu. bir şey bir kere söylenir tamam öneride bulunabilirsiniz de neden inatla adamın isteği dışı şeyler toplamaya çalışıyorsunuz ki:D valla çok garipsiniz.
aynı konuyu bende düşündüm :D:D

Top Bottom