4k oyunsa bn sana 4090li toplim60 k bütçe ile 4080 li kasa toplamak istiyorum önerilere açığım sadece kasa
hocam uzun ömürlü olmasını istiyorum daha sonra uğraşmak istemiyorum özellikle daha ucuz ekran kartı alıp keşke alsaydım pişmanlığı yaşamak istemiyorum monitör 360 hz birtane bulmuştum ama şuan önemli olan kasa illa 60 k olmasına gerek yok ekran kartım isletim sistemi fln iyi olsunda ama zaten onlar 50 k yı geçiyor umarım istediğimi anlatabilmişimdir hocam4k oyunsa bn sana 4090li toplim
Mesaj otomatik birleştirildi:
4090 sıkıstırsam oraya olurmu
Şuan evde değilim isterseniz attıgım linki özelleştirin yada bn eve gidince pc den atimhocam uzun ömürlü olmasını istiyorum daha sonra uğraşmak istemiyorum özellikle daha ucuz ekran kartı alıp keşke alsaydım pişmanlığı yaşamak istemiyorum monitör 360 hz birtane bulmuştum ama şuan önemli olan kasa illa 60 k olmasına gerek yok ekran kartım isletim sistemi fln iyi olsunda ama zaten onlar 50 k yı geçiyor umarım istediğimi anlatabilmişimdir hocam
Şuan evde değilim isterseniz attıgım linki özelleştirin yada bn eve gidince pc den atim
AMD Ryzen 7 5800X3D 3.6GHz, RTX4070 Ti 12GB, 16GB Ram, 500GB M2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
tarihini sonradan farkettim kusura bakmaHocam 3 ay önceki konuyu neden hortlatıyorsunuz ?
Bu bütçeye ddr4 sistem mi toplıyacaksın ciddenŞuan evde değilim isterseniz attıgım linki özelleştirin yada bn eve gidince pc den atim
AMD Ryzen 7 5800X3D 3.6GHz, RTX4070 Ti 12GB, 16GB Ram, 500GB M2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Hoca 39kusur o sistem 360hz monitör de alacaktı o zamanBu bütçeye ddr4 sistem mi toplıyacaksın cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nyese 3 ay önceki konuymuş