• Kangalll
      Kangalll, Yardım İkisinden hangisi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Büyük ihtimalle soğutma kısmı ekranın altında da vardır o yüzden bir şey olmaz da amoled ekranlı sıvı soğutma ne işe yarayacak, bunun en az 6-7 bin tl'si...
    • Kangalll
      Kangalll, IPad mi Honor mu alınır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben 3 yıldır huawei kullanıyorum, genelde yazı yazma ve pdf için kullanıyorum. Bence bu işler için mükemmel bir cihaz. Ipad almanın mantıklı olacağı yer...
    • Kangalll
      Kangalll, ENERMAX 240mm Vs Thermalright Phantom Spirit başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      pc hocası gg15 sistemini aldım, enermax'ın sıvı soğutucu var, normalde daha kaliteli sıvı soğutucu koyardım ama bütçe kalmadı. Soğutma performansı beni...
    • Kangalll
      Kangalll, Anormal olaylar Help başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      cs'den atması oyunla alakalı olabilir. Geçen ben de basit eğlence oynarken vac hesabınızı doğrulayamadı gibi bir hata verip oyundan attı, pc'yi yeniden...
    • Kangalll
      Kangalll, Superonline 1000mpbs indirme sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hız testinde 950 mbps gibi bir hız alıyordum; steam, epic gibi platformlarda da 300 mbps gibi bir hız alıyordum. İnternetteki ayar videolarıyla 400'e kadar...
    • Kangalll
      Kangalll, Xiaomi 15t pro için şarj aleti önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bulursan orijinal xiaomi 67w veya 120w şarj aletini al. Her şarj aleti watt değeri yüksek olmasına rağmen hızlı şarj etmiyor.
    • Kangalll
      Cevap için teşekkürler, 3 sene gerçekten uzun bir süre ve bu yöntem ile temizlediğiniz ürünün bu kadar süre kullanılabilmesi bile benim için güzel bir veri...
    • Kangalll
      Kangalll, Mousepad'i nasıl temizleyebilirim ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yaklaşık 3 senedir bu şekilde yapıyorum, tozlandıysa genelde elektrikli süpürgenin fırça kısmıyla süpürüyorum, kirlendiyse de bu şekilde temizliyorum.
    • Kangalll
      ben herhangi bir kötü durumla karşılaşmadım, sonuçta temizleme işini de mousepade zarar verecek bir şeyle yapmadım, biraz şampuanla beraber elimle hafifçe...
    • Kangalll
      Ben şampuanla yıkıyorum. Arkası kauçuk, ıslatınca fayansa yapışıyor, duvara yapıştırıp yıkıyorum.
    • Kangalll
      Kangalll, Razer blackshark v2 pro 2023 aldım iyi mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      blackshark v2 pro 2023
    • Kangalll
      Kangalll, Razer blackshark v2 pro 2023 aldım iyi mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben 2 senedir kullanıyorum, kenarındaki plastik parça 1 sene sonunda kendi kendine yere düştü, amazona gönderdim sıfır kulaklık gönderdiler. Onun dışında...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,883
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri