Büyük ihtimalle soğutma kısmı ekranın altında da vardır o yüzden bir şey olmaz da amoled ekranlı sıvı soğutma ne işe yarayacak, bunun en az 6-7 bin tl'si...
Ben 3 yıldır huawei kullanıyorum, genelde yazı yazma ve pdf için kullanıyorum. Bence bu işler için mükemmel bir cihaz. Ipad almanın mantıklı olacağı yer...
pc hocası gg15 sistemini aldım, enermax'ın sıvı soğutucu var, normalde daha kaliteli sıvı soğutucu koyardım ama bütçe kalmadı. Soğutma performansı beni...
cs'den atması oyunla alakalı olabilir. Geçen ben de basit eğlence oynarken vac hesabınızı doğrulayamadı gibi bir hata verip oyundan attı, pc'yi yeniden...
Hız testinde 950 mbps gibi bir hız alıyordum; steam, epic gibi platformlarda da 300 mbps gibi bir hız alıyordum. İnternetteki ayar videolarıyla 400'e kadar...
Cevap için teşekkürler, 3 sene gerçekten uzun bir süre ve bu yöntem ile temizlediğiniz ürünün bu kadar süre kullanılabilmesi bile benim için güzel bir veri...
ben herhangi bir kötü durumla karşılaşmadım, sonuçta temizleme işini de mousepade zarar verecek bir şeyle yapmadım, biraz şampuanla beraber elimle hafifçe...
Ben 2 senedir kullanıyorum, kenarındaki plastik parça 1 sene sonunda kendi kendine yere düştü, amazona gönderdim sıfır kulaklık gönderdiler. Onun dışında...