2 gün oldu cihaz geleli her türlü testi zımbırtıyı yaptım benim şansımdanmıdır bilmiyorum ama bana gelen cihaz kusursuz halde c-3 olup olmamasına takmayın...
nassı ya boyun ağrısından koltuğu dibe çektim monitörle eşit olayım diye şimdi de baldırlarım koltuğa değmiyor kalçam uyuştu şimdi 3d yazıcıyla ana monitör...
yav monitörün standı harbi kısa önceki mesajımı 1 saat civarı önce yazmışım boynum koptu valla aşşağıya bakmaktan masam tam dirsek hizzamda ama monitör baya...
çıktı ama hp x27de çıkandan daha kısaydı bu yüzden işime yaramadı halihazırda kullandığım kablo da dp 1.4 desteklediği için sıkıntı yaşamadım yine 2k 200hz...
ürün 3 saat önce geldi kullanmakta olduğum hp x27(lg panelli (LIM101) ile kıyaslıyorum renkleri gerçekten iyi parlaklığı da kesinlikle(çok fazla değil ama...
Kutunun üstünde sticker var orada model numarası yazıyor KTC H27T22C-3 şeklinde yazması lazım ayrıca -3 modelinde hoparlör var düz modelde yok oradan da...
bende öyle düşünüğüm için aldım ama trendyolda sorulara verdikleri cevap ile hepsiburada da verdikleri cevaplar birbirlerini tutmuyor cihaz geldiğinde...
aynı ürünü dün trendyol indirimine yetişemediğim için hepsiburadadan 6600e aldım soru cevap kısmına c3 modelini göndermiyoruz filan yazmış bir kaç kez 1...