❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

13k 2k edge lit monitöre ben vermezdim. Bence kazık. O kadar bütçen varsa 15k ya dual mode 4k alabilirsin. Geçen gün 14k ya Philips 4k 160hz 1080p 320hz IPS monitör düşmüştü.
Şuan donanımlarım tam destekler mi emin değilim. Verdiğim parayı haketsin teferruatından çok anlamam zaten.

Çok sığ bir soru olacak ama valorant csgo gibi fps oyunları için bu monitör iyi midir farklı bir monitör mü almak gerekiyor. Ghosting olduğunu , tepki süresinin kötü olduğunu falan yazmışlar ama sizin fikriniz nedir. Hikayeli oyunlar oynamıyorum sadece fps oynuyorum.
KTC için diyorsan sorun olmaz.

KTC için diyorsan sorun olmaz.
Evet hocam ktc aldım bugün.forumu takip etmeye çalıştım biraz da stok bitmeden alayım olmazsa iade ederim düşüncesiyle hareket ettim. Çok vakıf olmadığım için sorayım dedim. Teşekkür ediyorum

aynı ürünü dün trendyol indirimine yetişemediğim için hepsiburadadan 6600e aldım soru cevap kısmına c3 modelini göndermiyoruz filan yazmış bir kaç kez 1 kere de çoğu zaman c3 gönderilmektedir yazmış kafamı karıştırdı varmıdır aranızda bilen kargoya verilmiş yarın teslim edilecek gözüküyor nasıl anlarım gelen ürünün c3 olup olmadığına internetten baktığıma göre c3 modeli açık ara daha iyi duruyor
aldığım link bu https://www.hepsiburada.com/ktc-27-...lat-monitor-p-HBCV00008JZYOL?magaza=Teknoklik

aynı ürünü dün trendyol indirimine yetişemediğim için hepsiburadadan 6600e aldım soru cevap kısmına c3 modelini göndermiyoruz filan yazmış bir kaç kez 1 kere de çoğu zaman c3 gönderilmektedir yazmış kafamı karıştırdı varmıdır aranızda bilen kargoya verilmiş yarın teslim edilecek gözüküyor nasıl anlarım gelen ürünün c3 olup olmadığına internetten baktığıma göre c3 modeli açık ara daha iyi duruyor
aldığım link bu https://www.hepsiburada.com/ktc-27-...lat-monitor-p-HBCV00008JZYOL?magaza=Teknoklik
Monitör 6600'e de ucuzda gelince belli olucak o maalesef.

Monitör 6600'e de ucuzda gelince belli olucak o maalesef.
bende öyle düşünüğüm için aldım ama trendyolda sorulara verdikleri cevap ile hepsiburada da verdikleri cevaplar birbirlerini tutmuyor cihaz geldiğinde kutudan veya üründen anlayabilirmiyim c3 modelinin gönderildiği onu da bilmiyorum

Anladım HDR600 falan yokken, satürasyonu çok boğuyor QD'ler monitörde.
O zaman bu paralara çıkmanın anlamı yok, bende biraz acaba çıksammı diyordumda TV Qled ya renk aşinalığından, hiç girmeyeyim o toplara o zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen basit gelince at menüyü gösterelim, türkçe menüsü zaten hızlı kendinde yaparsın.
anlatabilir misin nasıl yapıcam

bende öyle düşünüğüm için aldım ama trendyolda sorulara verdikleri cevap ile hepsiburada da verdikleri cevaplar birbirlerini tutmuyor cihaz geldiğinde kutudan veya üründen anlayabilirmiyim c3 modelinin gönderildiği onu da bilmiyorum
Kutunun üstünde sticker var orada model numarası yazıyor KTC H27T22C-3 şeklinde yazması lazım ayrıca -3 modelinde hoparlör var düz modelde yok oradan da anlayabilirsin. Ama bence hiç kimseye -3 modeli gitmiyor KTC H27T22C'nin revizyonlu versiyonu gidiyor yorumlarda bize -3 modeli geldi yazanları görünce evet -3 modeli diyorlar sanırım

ben aldım monitörü yaklaşık 10 adet ölü pixel saydım iğne ucu gibi 2k olduğu için seçmek çok zor. ne yapabilirim? yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
ben aldım monitörü yaklaşık 10 adet ölü pixel çıktı iğne ucu gibi 2k olduğu için seçmek çok zor. ne yapabilirim? yardımcı olabilir misiniz?
Iade edebilirsin 10 çok fazlaymış

Ne zaman aldın ? Teknoklik'tenmi aldın ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,909
Üyeler
191,181
Son üye
LynxKN
Geri