400 fazla evet çünkü bu ürün tr de üretilmiyor samsungla yada arçelik ile yada konu başlığı olan next markası ile karşılaştırmanız komik iphone niye pahalı...
distribitörlük yapmayı denedim yapmadım mailleştim ama iş vergi ve istenilen servis ağı ve diğer kriterlerden ötürü vazgeçtim. Ciddi para lazım olan bir iş...
Yav ne abuk tipler var bu forumda bunlara laf anlatacağıma sığır beslerim daha iyi.
Gelmiş teknoloji forumunda yaptığım imla hatalarından bahsederek laf...
kanka senden ricam yurtdışından yeni çıkan ve en basitinden bir klavye yada mouse markası ile distribitör olmaya çalış o zaman anlarsın. ha madem pahalı...
100 birim bir üründen sadece 3 basamakta %3 daha fazla vergi çıkardım gümrük+damga ve pul falanda eklersen %40 yapar zaten
1763391793
kardeşim bak ben x...
kanka sen vergi oranları hiç bilmiyorsun vergi vergi eklenmiş haliyle alınır örnek 10.000tl ürünse %20 kdv ile 12.000TL ötv de 12.000tl üzerinden alınır trt...
ya o zaten tcl ile alakalı tcl nin kendi fiyat politikası mı dersin ne dersin bilmem almanya distribitörüne sattığı fiyatla trdeki arasında fark varsa...
ya birader ne anlatıyorsun allah için ya yurtdışından gelen teknolojik ürünlere kdv+ötv+trtpayı+radyo ve telsiz vs. %40-50 vergi otomatik geliyor dediğin...
kanka ticari olarak her ürünün vergi kalemi ve oranı farklı bundan dolayı ekran kartı ile televizyon karşılaştırman komik. Bak mesela bu hazır sistem...