Hocam bende öyle yapıcam şuanlık bilgisayarı yeni dizdim para bitti şuanlık idare etsin yeterli kafasındayım.
1730313901
Msi a850gl kullanıyorum korumaları...
Schneider elektrik konusunda çok köklü bir markadır sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ama kesintilerde bilgisayara bir şey olsun istemiyorsanız UPS...
Hani eğer almaya niyetlenen bir arkadaşınız olursa sarı sitede falan çok satıyorlar biz bir arkadaşımıza aldık herhangi bir sıkıntı çıkmadı zaten bir kişi...
Sizin şu an endişelenmek için hiçbir nedeniniz yok içiniz rahat olsun o sizin gördüğünüz 82 dereceyi de anca o test programında görürsünüz zaten. Yani bu...
Sıvı soğutuculara ben 5 yıldan fazla ömür biçemiyorum şahsen. 1-2 yıllık modellerin içleri açılıyor bakır tabanda bozulmaların başladığını görüyordum. Zaten...
Ekstra 1500 değil ki 1500-2000 TL arasında oynuyor fiyatı zaten ama sen Türkiye'den alacaksan o zaman İşler değişir o zaman 3.500-4000 TL arasında değişiyor...
Vallahi ben fiyat performans aramıyorum Ben kalite arıyorum fanı son hızla çeviriyorum 1600 rpm'de gerçekten çok çok az ses çıkıyor başka fanları bu hızla...
Hocam elimdeki sıvı soğutucu bozulur mu korkusuyla yaşamak çok garip gelmiyor mu size de? Bu arada bana sorarsanız Bence de hava soğutma çok daha iyi çünkü...
Kardeşim insana nerede ne zaman nasıl bir kapı açılacağı hiçbir zaman belli olmaz bak Ben 28 yaşındayım çok işe girdim çıktım ama mesela şu an kendim ağaç...