Kardeşim ben çok yüksek puan yapmama rağmen zamanında yanlış yönlendirme ile elektrik elektronik okudum ne yazık ki. Baban ille de bir meslek sahibi olmanı...
Ben de çok merak ettim çünkü ben de bilgisayarda şöyle bir şey yaşadım. 2 bilgisayar var yeni de 0.5 mbps geliyor eskide 6 mbps. Modem aynı modem ve...
Heh ozaman şimdi eğer etrafında varsa başka bir modem ilk önce kendi telefonunla gidip orda bir test yap ki senin telefonda sorun olup olmadığını 5 GHz Yi...
He yani yayınlanmayacak olsa bile kendiniz yapması gerekirken başkasına yaptırmanız normal bir durum. Ödevi sizin yapıp yapmama kriteriniz yayınlanıp...
Güzel kardeşim sana insanlar 50 kere demişler ya modem arayüzüne girip 2.4 ve 5 GHz bandını ayır ondan sonra tekrar dene diye. Bu ayarlamayı yapıp denedin mi?
Kardeşim para senin zevk senin kim ne diyebilir? İlla her şey fiyat performans mı olmak zorunda? Ben paramı kaliteli ürünlere harcamayı seviyorum kim ne...
Benim 3090 MSI süprim x yani en tepe model. Diğer modellerden tercih edersen arada bi 3-5 derece fark olabilir. Elektrik tüketimi de 410w civarında yani az...
3080 sıfır ise alınmaz. 2. El fiyat uygun ise alınabilir. Bende 3090 var çok memnunum 2. El aldım herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer 3080 beni idare eder...
Ben işten sonra anca birkaç saat oynayabildiğim için çok bir şey yazacağını düşünmüyorum he bide ekran kartının nekadar yaktığını hesaplayacak kadar kafayı...