Bide sen 7500f ve 5500 de sadece metin 2 falan oynayacaksın anladığım kadarıyla o yüzden çok düşünmeme gerek yok zaten işlemcin falan fazla ısınmayacak...
İkisi arasında çok Bir performans farkı yok diye biliyorum ben 5.5 gramlık olanını çok ucuza almıştım Bonus puanlarım vardı ama 1 gramlık olanı da var onu...
Herhangi bir sitede kullanabilir myiiz yoksa anlaşmalı siteler mi var?
1732095102
Kardeşşm ben indirdim kayıt oldum 500 TL için nerden doğrulama yapacağız
Kardeşim tam olarak açıp üfleteceksin ekstra bir olay yok merak etme. Oyunda o dereceler bir tık fazla geldi. Benim işlemcim 7600x ben 70 leri nadir...
Kasanın dışını herhangi bir nemli bezle silebilirsin iç tarafına da varsa hava üfleme makinen onu kullanabilirsin yoksa saç kurutma makinesinin soğuk...
Hocam bende öyle yapıcam şuanlık bilgisayarı yeni dizdim para bitti şuanlık idare etsin yeterli kafasındayım.
1730313901
Msi a850gl kullanıyorum korumaları...
Schneider elektrik konusunda çok köklü bir markadır sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ama kesintilerde bilgisayara bir şey olsun istemiyorsanız UPS...
Hani eğer almaya niyetlenen bir arkadaşınız olursa sarı sitede falan çok satıyorlar biz bir arkadaşımıza aldık herhangi bir sıkıntı çıkmadı zaten bir kişi...
Sizin şu an endişelenmek için hiçbir nedeniniz yok içiniz rahat olsun o sizin gördüğünüz 82 dereceyi de anca o test programında görürsünüz zaten. Yani bu...