ya kulagi tam kapsamayan model oldugu icin belliydi aslinda ama cok hafif gelince belki yapmaz demistim. araliksiz saatlerce takiyorum ben kulakligi o...
iyi gunlerde kullan simdiden. bu arada uzun kullanimda kulagimi agritti biraz ya kararsiz kaldim sesinden memnun olmustum ama bakalim ek olarak rap icin...
ben major5 aldim bugun geldi yani hic fena deil bi bak istersen eger almadiysan daha. fiayti 4400lerde hala.
ha bu arada bass agirlikli muzikler dinliyosan...
momentum 4 gercekten pahali baya ya butcem elverse dusunmem de, kamanyasi bitmis bu arada marshall in. yarin amazonda yeni indirimler basliycakmis eger...
Arkadaşımda major 4 var konfor olarak baya memnun, bir arkadasimda da sennheiser accentum var onun son ses seviyesi bir tık düşük ama ses kalitesi olarak...
iyi forumlar herkese. 2 yil kadar ankerin q35 modelini kullanip gayet memnun kalmistim suan freebuds 3pro kullaniyorum fakat ankerin sesini ozlemiyorum...
2yil kadar anker q35 kullandim muzik icin. q45 var yeni modeli denemedim ama tavsiye ederim(q35den cok memnundum). bende yeni bir kualklik arayisi icerisindeyim