Telefonum bugün patlak verdi ve yakın zamanda telefon almak zorundayım. Normalde s24fe almayı düşünüyordum uygun fiyatlı diye ancak 1-2 gün önceki 24k'lık...
Katılıyorum premium gerçekten çok iyi. Üniversite zamanı kırtasiyeden usb ile çıktı almıştım usb'ye virüs girmişti kaspersky olmasa format atmak zorunda...
oyunda böyle takılıyorum dağ bayır geziyorum :D 2 kere bitirdim oyunu şimdi gezip millete dadanıyorum bilgisayarınız iyiyse oyunun çözünürlük ölçeğini...
Evet hocam ayarlar kısmında DLSS kapalıydı otomatik olarak ben de geri açmadım şu an sıfır kasma 10 numara grafikle oynuyorum. Sadece NVIDIA reflex ayarımı...
İlk başlar sıkıcı geliyor ama sonradan seni içine çekiyor. Ben 2-3 defa yarım bırakıp tekrar başladım sonra birden oynamadan duramıyordum.
Hatta mesela at...
Normalde hiç virüs programı kullanmayan biriyim ancak son 1-2 yıldır kaspersky kullanıyorum.
İlk geçişimin sebebi windows defenderın pc'de baya bir bellek...
Ben dark'ın 4 borulu 300tl ye aldığım hava tipi soğutucu kullanıyorum ve kasanın kapağı kapalı, oda sıcaklığı 30 derece olduğu zamanlarda yükte 60-65 arası...
Ray tracing daha gerçekçi ışıklandırma, yansıma vs veriyor ve baya bi fps düşürüyor. Sistemin kaldırıyorsa daha iyi grafik için açabilirsin, dlss ve fg fps...
knk çözümü çok basit, 1 driver güncellemesi 2. olarak da o dongleye giden type-c kabloyu değiştir ben telefonum için kullandığım ortalama bir kabloyu...
savunmuyorum başka bir yer varsa kaliteli ürünler satan oradan alalım?
1726676763
elbet sorunlu ürün çıkabilir çalıştıkları servis firması ne onu merak ettim.
İlginç, kendilerinden darmoshark m3 4k almıştım ve aldıktan 4 ay sonra scroll'da problem oldu ve kendilerine gönderdiklerim çok az farkedilen scroll sorunu...