Söylrdiğim kısımlar açık olduğu sürece istersen adını bile karalayabilirsin. Servisteki adam bu faturada neden adres yok demez, "Garanti süresi dolmuş mu?"...
Faturanın fotokopisini çek veya PDF ise düzenle. Adres, T.C. Kimlik No ve Telefon numaranın olduğu kısmı siyah kalemle karala ya da dijital olarak kapat...
faturayı iletirken satış fiyatı fatura no su ve satıcı vkn si gerekli bilgiler.diğer kalan bilgileri random bir şekilde düzenleyebilirsin.Ek olarak çokta...
Bende onu düşündüm ama geçerliliği oluyor mu öyle faturanın?
1767099926
Ayrıyetten sahibinden ilanında e arşiv faturasını dediğiniz gibi düzenledikten...
1-1,3 ay önce falan memo fl08 laptop soğutucu aldım kullandım fakat benim laptopu ızgaralı gereği soğutmuyor sanırım bunu satıp normal fansız laptopun...
[H3 id='+Ezber+Bozan+rnek+V3+Fark']Örnek: V3 Farkı[/H3]
Diyelim ki Ryzen 7 7800X3D ve RTX 5070 bir sistem arıyorsunuz.
Doğrudan bu özelliklerle satılan...
Gamegaraj Slayer R9T 5060 modelini kullanıyorum bende direkt ekranını indirdiğimde uyku moduna geçiyor ve güç tuşuna basınca da geçiyor ayrıca fn+f1 yapınca...
Sordum hocam gruba girip arkadaşlar normal dedi zaten laptopta bir problem yok, aynı işlemciye sahip asus tuf kullanan başka bir arkadaş da sordum youtube...
Evet bir konuda görmüştüm.
1764184819
https://forum.donanimarsivi.com/konu/gamegaraj-slayer-r9t-5060-isi-degerleri-haber-geldi.1132708/page-2 buyrun konu...
Laptop'u kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 hafta oluyor ilk günlerde böyle değildi diye hatırlıyorum fakat dün yanında aldığım soğutucuyu test için sıcaklık...