Format atarken diski 230gb / 700gb olarak bölmüştüm. Şu anda sadece 230gb lık bölüm gözüküyor. 700gb'lık bölüm ise disk yönetiminde RAW olarak gözüküyor...
Bende Watch 6 var, kurcalarsam 1 günde bitiyor. Öyle sadece saate ve birkaç uygulamaya bakmak için açarsam saati 1,5-2 gün gidiyor.
1734246624
Bir de...
Ben dün yanlışlıkla tüm windows hizmetlerini devre dışı bıraktım. Şimdi de BAD_SYSTEM_INFO hata kodu ile mavi ekran alıyorum. Geri yükleme noktasına...
Biosla oynamadim gamelooptan pubg oynuyodum sonra arkada o açıkken windows l yapıp kilitledim ekranı, yemek yiyip geldiğimde ise pc donmuştu. Kapat aç...
O ürünü yapıştırmıyorsunuz. Yapışkanlı a4 ü aldınız diyelim. Sonra onun üstüne laminasyon kağıdını ütüyle entegre ettiniz. Sonra da yapiskanli a4'üb arka...
Bilgisayar bugün bir anda dondu. Ben de yeniden başlattım. Bu sefer de explorer.exe Unknown hard error dye bir hata verdi. Şimdi ise güvenli moda girmek...
Öncelikle laminasyon makinesine sahip bir baskıcı dükkanına gitmeniz gerekiyor. Bir tane yapışkanlı a4 kağıt çıkarttıracaksınız istediğiniz desenli. Sonra...