ip 11 bence bu dönemde alınmazdı. Bütçenizi falan bilmiyorum ama ben olsam androidden devam ederdim iphone 11 almak yerine. Bana küçük geliyor bir de baya.
Arkadaşımda iPhone 11 vardı. Benim 2K çözünürlüklü telefonuma baktıktan sonra onunkine bakınca pikselleri kelimenin tam anlamıyla tek tek sayabiliyordum...
attıgınızın gri hali bende var. Eğer eliniz terliyorsa almayın bundan derim çünkü baya kirleniyor ve geçmiyor yıkayınca bile. Yani en azından benimki geçmedi.
Keycapslerin çoğu bir klavye fiyatında. Şöyle güzel desenli bir keycaps alayım dedim, 600 500 liradan başlıyor fiyatlar temu ve aliexpress'te. Neden bu...
Google Drive linki atıyorlar. Google'ın Virüs taramasından geçti. Kaspersky da herhangi bir uyarı vermedi. Attackshark x3 diye bir mouse vardı bununla...
Driver'ı yüklemeyi deneyiniz. WhatsAPP üzerinden driver linki alabilirsiniz. Bende kullanıyorum ve öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Kulaklığım da dongle...
Attığınız sitedeki fiyat tamamen kazık. Herkesin kullandığı diğer bir oyuncu pazarında çok daha ucuza satılıyor mesela ve buna para bile verilmez ucuzunu...