A

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• A
      Alican., N11 işlemci İ9-14900K başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      inteli yıllardır kullanmıyorum.hibrit olayı olduğunu biliyorum ama konuyada tam hakim. değilim.belki arkadaş mevcut anakartında ddr4 ram kullanıyordur diye...
    • A
      ramleri ddr4 hocam.intel 14. nesil hibrid diye hatırlıyorum ddr4 ve ddr5 e göre 2 farklı anakartları var.
    • A
      hocam o anakart ddr4 değilmi. 14900k ddr5 diye biliyorum.
    • A
      birde i5 varda hangi i5 var.anakartın destekliyor mu baktınmı?
    • A
      ne için kullanacağına bağlı.render için alıyorsun bayağı sıcak çalışıyor ihtiyacına göre 14700k da işini görebilir o zaman.
    • A
      bir de bu işlemciler aşırı sıcak çalışıyordu ya 420 lik sıvı soğutma ile kullanıyorlardı.
    • A
      mevcut anakartına yeni nesil işlemci takılmayacak.mesela ultra serisi takılamıyor. ama am5 sistem dizersen upgrade ye müsait bir sistem toplamış olursun.
    • A
      satıcıyı bilmemde işlemci güvenilir değil.ölü soket.
    • A
      Asus varken alınmaz.Vatanda bu asrock anakartlar çok güzel fiyata inmişti birkaç hafta önce ama işte geçti gitti. 1743361512 Mesajı düzenledim.İlk mesajda...
    • A
      Alican., Gigabyte b850m gaming x wifi 6 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam 9700x ile bi kombin düşünüyorum bu alınır mı? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-b850m-pro-rs-w-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,908343961.html
    • A
      Alican., F/P ömürlük kasa önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/raijintek-ponos-ultra-ms4-menteseli-temperli-cam-yan-panel-4x12cm-adreslenebilir-fanli-argb-led-usb-3-0-type-c-m...
    • A
      Alican., 15K ya sizce şöyle bir sistem nasıl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      güç kaynağını kaliteli bir şey alın hocam.gerekirse uzay montajı kullanın psu yu yükseltin.
    • A
      anladım hocam kasanın desteği hesaba katmadan söyledim direkt ram üzerinden
    • A
      Alican., R5 5600 Hava soğutucu önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      kasası çok gneiş değil.temperli cama değer ön fanı. benim kasanın cpu yüksekliği yettiği halde ön fanı yukarı çektiğim için ucu ucuna cama değiyor fan.
    • A
      sıvı soğutucu düsünmüyorum hocam derdi bol oluyormus 1743318908 tesekkür ederim
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,149
Üyeler
172,197
Son üye