Spacedesk ile wifi'den bağlanıyor biraz gecikmeli geliyor bu yüzden görüntü. Ben grafik takip etmek için ve AIDA64 ile system monitor olarak kullanıyorum...
Ben daily olanını uzun bir süre kullandım çok faydalı oldu . Enerjim de iyiydi ayrıca ağzımda zaman zaman aftlar çıkıyordu kullandığım süre boyunca hiç...
Araç alırken 1 tane kendine 2 tane hükümete al, 5 sene binerken vergisiydi kaskosuydu yakıtıydı ıvır zıvırını öde 1-2 tane de öyle heba et. Ne kadar üzücü...
Annem kullansın diye almıştım daha 3. ayında hoparlörü bozuldu ,serviste üzerine para verip değiştirdim şimdilik kullanıyor ama böyle kazma bir cihaz olamaz...
İnternet alışverişleri için en güzeli sanal kart kullanmak ve her alışverişe özel limitini ayarlamak ,işlem bitince de limiti sıfırlamak . Ayırca kartla...
Her led için ekrandan renk seçeceği noktayı ayarlayabiliyorsun ama uğraşmak istemedim . Diğer ambilight test videoları renk tutarlılığı konusunda çok iyi...
32 inç monitörümde verdiği sonuç bu. Ürünü aşırı sevdiğimi söyleyebilirim, ledlerin ışığı kuvvetli ve tepkisi de gayet iyi. Memnun kaldım, tavsiye ederim.
Bir de sehpa ekleyebilirsen birçok bölgeni çalıştırabilirsin dambıllarla sonra ihtiyaç duyarsan bar da ekleyebilirsin . Ve hayır ağırlık çalışmak ile boy...