Ben de 2 gündür kullanıyorum. Joystickler çok tatlı bence ben memnunum bir de ufak değil aslında xbox dizaynı ve kol da xboxa birebir benzediği için el...
2 haftadır kullanıyorum soğ ve sol joistikler aşırı ses yapıyor kafayı yemek üzereyim başka gamepadlarde de aynı sorun var mı bilmiyorum ve biraz ufak geldi...
Dostum ekran kartı değiştirmeyi düşündüğümü nereden çıkardın :D Okursan daha iyi anlayabilirsin.
Evet maksimum 14700 destekler işlemci. Orda da sanırım...
hemen hemen aynı sisteme sahibiz, benim ekran kartı 3080ti. dün 14700kf işlemci sipariş verdim. Anakartın destekleyebileceği (b660) en tepe işlemci bu...
Arkadaşlar merhaba.
Az önce BIOS güncellemesiyle 14. nesil işlemcileri kullanabileceğimi öğrendim ve hızlıca güncelledim. Aklımda yeni bir sistem dizmek...
Ben kablolu kullanıyorum maksimum performans için. ZD kabloluda 3000 hertz verebiliyordu ancak yeni güncellemeyle beraber 8000 hertz verebiliyor. Çok mühim...
Ben G7 pro kullanıcısıyım ve çok da memnunun G7 1000 Hz ZD ise 900 bide G7 pronun xbox desteği var daha da premium tek dezavantajı RGB ışığı olmaması ama...
Bütçe arttırabilirseniz tavsiyem (Valorant, CS gibi FPS oyunları için kuvvetle tavsiyem)
Sizin bütçenizde tavsiyem
Ama her halükarda RAM 32 GB olması...
Selamlar dostlar,
2 kol arasında kararsız kaldım, fikirlerinizi bekliyorum. Genellikle FC 26 ve Mortal Kombat gibi online competitive oyunlar oynayacağım.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/fc-26-istikrarsiz-baglanti-sorunu.1232672/
Konu açmıştım paket kaybım yok dostum diğer oyunlarda da bir problem yok
Selamlar herkese, dün itibariyle yeni gelen güncellemeden mi bilmiyorum ama online oynadığımda pingim artmıyor ve sabit örneğin 35 veya 45 civarı alıyorum...