Alınmamalı.
Dlss yok
Fram Generation yok
Ray Tracing yok
Eski
Çok güç tüketiyor
Eğer kart benim rüyalarıma giriyor illaha alacam diyorsanız sarı sitede 10k...
x3d işlemcilere yönelin. Oynamak istediğiniz oyunlar fps shooter tarzı oyunlar. 60k sistemde bile ryzen5 7500x3d var. 7500f iyi bir işlemci ama bu fiyatlara...
Hocam ben sık sık alıp satarım, güvenmediğim ürünü de satmam.
Şimdiye kadar da problem yaşadığım çok nadir oldu. Sadece daha genç arkadaşlarla kısmen...
Hocam sen zaten ilk başta ilanı verirken fazlasıyla detay ve bilgilendirme yapmışsın, bence senlik bir şey yok.Alıcı bile bile almış.
1777279145
Bende...
Hocam ben 2. el bilgisayar parçalarımı satmaktan artık tövbe ettim. Bazıları tehtidvari konuşmalar bile yaptılar. Olaya alan arkadaş tarafından bakarsak...
kanka bunu bilerek alıyor aslında o riski bilerek alıyor benim görüşüm seni bağlayan bir durum değil garanti belki yardımcı olur
1777275399
birde senni...
Toplandı sayılır elimde olmayan parçalarıda sipariş etmiştim ram ve ekran kartını onlarda 1-2 güne elime ulaşıcak bir sorunları yok ise kullanmaya başlıyacağım
Hocam kesinlikle rogue un sıkıntısı black flagle çok aynı olması. Yoksa çok güzel hikayesi. Unitynin parkur sistemi harika o yüzden yırtıyor.
Syndicate bi...
Mafia 3 e nasıl katlandın hocam ya, bktan yeşil ceketini değiştiremediğimiz hikayeye nerden geldiği belli olmayan siyahi bir adamı oynarken buldum kendimi...