Niye yetişmesin beee asıl geç baslayan bendim ağustosta başladım çalışmaya millet yazın başında başlarken. 11 konularını eksiksiz götür mümkünse seneye bi...
eğer kursun yoğunluğu fazla değilse.
herhangi bir ayın 10 un dan önce başvurursan o ayın 20 sinden sonra yazılı sınava girersin. Başarılı olursan diğer ay...
a2 aldığın zaman a1 almaya ne gerek var. Ki zaten alamıyorsun
a2 zaten 35kw ya kadar sürebiliyor.
birde şöyle bir durum var eğer a2 ye yaşın tutuyorsa direk...
Bence direkt 600 e kadar alman mantıklı ama motosiklet insanı yoruyor, şehiriçi scooter al geç bence hatta 50'den 125'e yükseltilenlerden al geç, sigorta...
hocam yok şeyden sordum bı sene ıcın degermı de cok kullanmayacagım zaten en ıyısı seneyı bekliyeyim a2 alınca daha yuksek motor alıcam yazmayı unutmusum...
Babalar sımdı ben suan a1 ehliyet alıp yazın mayıs bası gibi motor alabilirim 100 120k bütceyle 125lik bir motor yada seneye a2 alıp nisanda motoru seneye...
4 şıklı test evet önceki sınavda çıkan sorular var internette resmi sitede bakıp kendıne gore kolaymı zormu ölcersin sınavları bızım burda yakın okulda...
Milletvekilleri bence de 5 kuruş maaş almamalılar, zaten makamdan dolayı her türlü desteği ve rüşveti alan alıyor, hatta yedi sülalelerine yetecek kadar ...
kanda magnezyum değeri cıkar siz reddetmediğiniz sürece gecen ay verdigim tahlilleri atabilirim isterseniz ben hastaneyi vitaminler icin demistim soyle...