Kanka salladım ya öylesine bende o diger elamanın egosu gibi kendi egomu tatmin edebilmek için yaptım o sonuna kadar savunuyor kendi kaynagını bende kendi...
Hocam Zaten diyorum ya Abartmadan Aklınıda kullanarak tabi iki yani şahsen biri zaten Ramazanda Oruçlu fakir’e karnını doyursun diye iftar vakti gelmeden...
Ya orası öyle de hocam ben harbiden bu zamana kadar manita işleri fln hep boş geliyor du bana ama artık arkadaş ortamında date ler fln olunca yaş 19 da...
Madem konu açılmış baya araştırdım ama emin olamadım bir türlü imsak vakti ezan okunduğunda oruç başlıyor tamam ama bana sanki işi garantiye alıyorlarmış...
İftar açma konusunda ezan okunduğu gibi açmak en doğrusudur ancak bazen ezanı okuyan kişinin dalgınlığına gelip 1 yada 2 dk erken okunduğu da olabiliyor bu...
kısaca yazmaya usendım
1772422607
ay ve günes incelendigi icin imsak belirleniyor dedin ancak insanlık her zaman ay ve gunesı ınceleyebilecek kapasitede...
havalı seyler olarak goruldugu ıcın bu exi unutamamak yazmak falan fistan suan herkes populer kulturden yaptıgını dusunuyorum ezılmeme cabası sen 10 ex...