Ben de daha yeni tablet aldım hocam. Honor pad v9, xiaomi pad 7 bakmıştım. S10 fe, honor pad 10, honor pad x9a önermişlerdi. Bunlara bi bakabilirsiniz.
Herkese iyi forumlar,
Mobilde oynayabileceğim uzun soluklu, sürekli gelişebileceğim, tercihen şehir kurma tarzında mobil oyunlar arıyorum. CoC oynadım uzun...
Thermalright peerless assassin ile kullanıyorum 7800x3d'yi gayet yeterli hocam 60-65 derece üstüne çıkmıyor CS - R6 - PUBG gibi oyunlarda. İlla sıvı soğutma...
Optimizasyonu kötü oyunlar zaten ikiside bazen çileden çıkarıyor beni de. Ayarlarda oynama yapıp tekrar deneyin hocam. Düşüğe çekin sıcaklık değerlerini...
Kasanın yan tarafındaki mesh kısım duvara bakıyorsa hava giriş çıkışını engelliyor olabilir. Biraz ferah ve sağı solu arkası açık yere koymayı tercih et...
Evet hocam işlemcisinin çok daha iyi olduğunun farkındayım ama oyun için pad 7'de gayet yeterli duruyor. s11 33k bandında olunca kafa karışıklığı yapıyor.
Çoğunlukla oyun oynarım ama onun dışında geceleri dizi film video izlerim. S11 düşünmemin sebebi 7 yıl güncelleme garantisi vermesi ve oled olması aslında...
s11
oyun oynuyorsan redmagic astra gibi tabletler de var kalemini ekosistem özelliklerini kullanmayacaksan onlara bakabilirsin
1770046536
60 hz ips ekran...
Ben de öyle düşünüyorum ama genel olarak oyun amaçlı kullanacağım dizi film video falan izlerim. Bir yandan S11 özellikle oyun için ihtiyacımı karşılar mı...