Bunun nedeni 8k'yı kullanamıyorsun. 240 hz üstü 4k öneriliyor belki 8khz değerini 540 hz üstünde kullanabilirsin. Ama dediğim gibi 8k'yı direkt hissetmek ve...
Alamazsın demedim uğraşırsın dedim. Yaşadığım şeyi söyledim sağdan soldan bulduğum bir bilgi değil. Ayrıca 1 ay boyunca beni mağdur etti ve thh sadece...
Yanlışlıkla Türktelekom felan geçmeyin çoğunluğu devlete ait olduğu için thh kararını bile alamazsınız. Özel firmalara karşı bu kararları almak daha hızlı...
Türkiye deki şirketlerde denetim , ceza olmadığı için herkes kafasına göre takılıyor. Normalde bir ticari şirketin temel amacı müşteridir. Müşteri sana...
18 dolar baya fazla böyle bir oyun için. Ne kadar evreni severseniz sevin açık dünyada yapacak çok fazla bir şey yok. Hani 20-30 saat için 18 dolar çok iyi...
Arkadaşlar fiyat aralığını bilmedikleri için düşükten satışa sundular stok bittiğinde ve girdi , çıktı belirlendiğinde zarar ettiklerini gördüklerinde aynı...
Hemen karşılama derken dalga mı geçiyorsun ? Türk telekom kaç yıldır bu ülkede hizmet veriyor haberin var mı ? Bu kadar bilgisiz olma araştır öğren. Örneğin...
Neden 15-20 yıllık altyapı kullanılıyor hiç düşündün mü zeki kardeşim ? Türktelekom altyapı yenilemesi yapmadığı için olabilir mi ? Tüm altyapı telekomdan...