https://www.akakce.com/router/en-ucuz-keenetic-kn-3811-3000-mbps-fiyati,907286655.html
Bu öneriliyor genelde ben fiyatından dolayı alamadım ama fiyatı size...
bu kenetic i bende gördüm hocam hoşuma gitmişti aslında bana wifi 6 lazım önemli olan o yani şu anda, bi de bunun 1800mbps versiyonu var sizce hangisi iyi...
Değil, fiber altyapının modeme ihtiyacı yok o bakır altyapı için lazım fiberde Router yeterli, modemlerin de Router özelliği olduğu için mantıken onlar da...
hocam router menzil genişletici değil mi acaba ? ben yanlış biliyor da olabilirim ama benim modemim Wifi5, 6’yı maalesef ki desteklemiyor direkt olarak yeni...
Modem değil Router lazım size, teoride kendi routerinizi kullanabilirsiniz ama firma size kullanıcı adı ve şifrenizi vermeli. Türk Telekom bu bilgiyi...
Öncelikle hepinize merhaba, hayırlı ramazanlar diliyorum herkese. Benim yaklaşık 6 aydır süregelen sık sık internette kopma, taahhüt edilen hızı alamama ve...
Şampuan olarak kullanılmasını tavsiye etmiyorum ama duş jeli olarak cidden güzel. Ben old spice stick + bunu duş jeli olarak kullanıyorum.
Şampuan olarak...
Şimdi durduk yere aklıma Pandemide bilgisayar parçaları ile ilk defa böyle haşır neşir olduğum zamanlar geldi aklıma babam internet kafeden ederinin üstünde...