Benim cihazda da oluyor yeni farkettim. Ama arkadaşin cihazda olmuyor wifi otomatik kapanıyor. Cihazdan cihaza değişiyor sanırım.
1730392811
Evet sanırım...
Aktif olarak 9 pro kullanıyorum. Şahsen OxygenOs'i çok beğeniyorum. Ama 55k verip ipx8 olmayan bir telefon almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Acaba neden...
Şahsen exynos olmasa s24 veya s24+ daha mantıklı. Hem garantili hem köşeli değil çok daha kompakt. Tabi kamera farkı vs varda bence çokda önemli değil.
Bana fotoğrafta da 15 pro max daha iyi geliyor. S24u doygunluk ve canlılığı arttırılmış fotoğraf çekiyor gibi geldi. Raw çekilirse düzenlenebilir ama çoğu...
S24U'nun oyun performansı daha kötü, ön kamerada cilt tonları ve ışık dengesinde bariz daha kötü, video modunda çoğu noktada 15 Pro Max daha iyi, S24U...
15 pro max derim. İkinci elde piyasasını koruyor, kamerası daha iyi, ios (bu kişiseldir genel itibariyle ios daha iyi ben sevmem orası ayrı) , ayrıca s24...
Kardeşim kaliteni bu kadar belli etme. AMD 4-5 nm lerde cirit aterken Intel hala 10nm. Sence alınması mantıklı mı? Bir dakika unutmuşum sen şu Windows 11...
Hadi canım. Roglardami artık limitli? Genelde f/p laptoplar soğutma sisteminden dolayı limitli oluyor çok büyük avantajı oluyor ama rogun soğutma sistemi...