Şöyle geçen seneden beri takip ettiğim güzelinden bir oyun bırakayım o zaman sizlere
https://store.steampowered.com/app/2198150/Tiny_Glade/?snr=1_4_661__651
Yani direkt gözün kapalı RDR 2 ama tabi bu Spiderman in kötü olduğu için değil. Sadece karşılaştırıldığı oyun aşırı güçlü :D RDR 2 den sonra Spiderman i...
ben net alacağım yeni bir oyun olduğu için pek bir indirim yüzdesinin değişeceğini düşünmüyorum ama 1 ay sonra doların net olarak artacağına eminiz jdalksgsag
Bir ay sonraki dolar kuru dikkate alındığında, alacağın indirim yüzdesi muhtemelen fiyat olarak aynı olacaktır. Bu nedenle, almak istiyorsan alabilirsin...
4-5 ay önce almıştım şu ana kadar memnunum gayet. Özelleştirme yaparken kesinlikle visco sünger eklenmeli net. Masaj özelliğinden pek bir beklentiniz...
PS5 ve PS5 Pro arasında 2.5 kat fiyat farkı olması çok acımasızca ya :D Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen sanırım genel olarak GTA 6 için talep edilecek bir...
Cloud 3 e bulaşmanı önermem.Sıkıntılı bir kulaklık internette çok şikayeti var. Ben aldım iade ettim. kesinlikle bunu al. Ama nova 7 tabii ki daha iyi olur.
Aylar önce indirimli haliyle 5100'e almıştım. Bayağı iyi bir kulaklık, hem dongle hem kablolu çalışıyor. Maalesef ki steelseries böyle pahalı bir üründe hem...