Windows orijinal harici kullanmayı istemiyorum ayrıca 25.9.1 sürücüsündeyim şuan yani Discord sorunu yok mesela bu sürücüde ama yine sorunlar devam ediyor...
Bu ekran kartını almadan önce YouTube üzerinden Nebi Akgün ve yabancı bütün kaliteli kanalları inceledim. İnceleme dediğiniz zaten kullanıcı deneyimden...
Amd 7000 serisinden beri baya serin o konuda çok iyi. Ama yazılım driver konusunda halâ rezalet. Bf serisini severim bf6 yı da ön siparişte aldım. 7700xt...
Ben yaşadığım sorunları öncelikle İngilizce olarak Reddit üzerinden araştırıyorum, karşıma çıkan ilk sonuç %99 AMD ekran kartında spesifik yaşanıyor. Bu...
Hala amd nin sorunları geride kaldı ben hiç sorun yaşamıyorum diye saldıranlar var bide forumda. Geçmiş olsun hocam umarım bi önce sorunlarınızı çözersiniz...
Vatan bu tarz bir indirim yapmadığı veyahut elime para geçmediği müddetçe zaten yeni bir karta geçemem. Yaşadığım sorunlar genellikle yazılım kaynaklı dahi...
Çok iyi fiyata almışsınız hocam zamanında.AMD bu ufak tefek sorunları çözecektir diye düşünüyorum yeni çıkan kartlarda maalesef sık yaşanıyor böyle durumlar...
Diğer firmalar piyasa fiyatına satıp, ilgi arttıkça fiyatı arttırıyor. Vatan tam tersi hep piyasa üstüne satıp bi anda piyasanın altına çekiyor fiyatları...