Merhabalar,
Geçtiğimiz günlerde piyasayı uzun zamandan sonra canlandıran RX 9070 XT için sıcaklı değerlerini paylaşmıştım. Sırada 9070 XT nin kardeşi 9070...
Merhabalar,
50 serisi çıktığından beri bu tarz testleri paylaşıyorum. RX 9070 XT için de birkaç modelin testleri geldi.
Genel olarak sıcaklıklar güzel...
5070 için bakamadım. Diğer kartlara bakınca aklımda kötü kalmadı. Sadece fan Rpm leri birkaç yüz devir daha yüksekti. Kabul edilebilir.
Muhtemelen ürün...
Ben şu videodan referans alarak konuşucam. Hala driver update leri geldiğinden performansları değişir.
[Neden bu video diye sorarsanız... Üşengeçlik ve...
2K olduğu için RX 7800 XT mantıklı olabilir. Benim gözümde sınırdır ancak fiyat uygun olursa göz arda edilir.
9070, 7800 XT den daha güçlü eğer ucuza...
Merhabalar,
Geçen günlerde benzer bir sürü konu açtım. 5090 alev topu ilen 5080 daha kabul edilebilir, hatta gayet iyidi. 5070 Ti sıcaklıkları genel olarak...
Çok fazla kendi ile çelişen söylemi var. Taze olandan örnek vereyim ;
Corsair in gereksiz pahalı bi soğutucusunu, cüsse dengi bile olmayan Phantom spirit...
Çıktı... 4070s-plus olabilecek bir model. 35k civarlarında olduğunu duydum eğer böyleyse 9070 ve 9070 XT ellerinden öper.
@mr__white
Bunda ggtr deki bug...
Kötü bir model. Aşırı ucuz olmadığı sürece önermem. Kasanın hava akışında çok bağımlı.
DİP NOT : Windforce un 3 fanlıları bile ufacık olabiliyor.
KDV...