3000 e güzel soğutucular var , benim ürün pek talep görür mü 2. elde pek emin değilim açıkçası. Soğutucumu da seviyorum , başkasında bozulursa kafa ağrıtır...
Sıvı soğutmaların 2. el fiyatları ne alemde? İlana "bakıma htiyacı var" diyerek iyi bi fiyata koyarsan muhtemelen Assasin den daha iyi fiyata gider.
Kaldı...
20k ya rahat rahat 16GB 5060 Ti buluyor olabilmemiz gerekiyordu. (Şu an sadece İnno3d var geri kalanın alayı 25k ya çıkmaya bahane arıyor)
8GB 5060 Ti ın...
1- Çift GPU herhangi bir kartta verimsiz. Belki RX580 8GB mantıklı olur, o da elinde varsa ve GPU alacak paran yoksa falan.
2- GTX10 serisi driver desteği...
Şöyle bi yanıt verdim tartıştığım kişiye. CTRL F den en yeni diyerek bulabiliyor musun?
EDİT : Farklı bir hesapla bakınca gözüküyor.
1747164133
Feedback...
Merhaba.
Youtube yorumlarında yanıtlama özelliği var ancak ne hikmetse kafasına göre çalışıyor. Birisine yanıt verdiğimi sanıyorum, etkinlik geçmişinde ve...
Benzeri bi tabaka benim Ajazz AK-992 de de var bir şey olmaz. (Beyaz tabakadan bahsediyorsak)
O tabaka ses yalıtım amaçlı.
1746802816
@freygasm Eline sağlık...
Öncelikle hepinize selamlar, bu konuyu açmamın sebebi herhangi bir forumda beni tatmin edecek detaylarda bir konu görememem, Türkiye'de bu hobinin yaygın...
Şu saydıklarının yarısı RTX 40 serisinde de savunmak için söylendi. [Güç tüketimi azalması, frame gen, tensör artışı]
Hatta arttırıyorum, 4060 ve 4060 Ti...