Merhaba şu an kullandığım pcde RX6600 var bir video kaydı alınca veya yayın açınca yayını çamur gibi veriyor yeni pc almayı düşünüyorum amd yeni kartlarda...
Araştırmalarıma göre novanın nozül daha büyük olduğundan kulaktaki hissiyatı iyi değilmiş supermixin bu konuda daha iyi olduğu yazılmış. Her ikisi de harman...
Valla ne alacağımı bilemedim hocam çok seçenek var
1755269059
Şuanda aklımda olursa simgot supermix4 var 100 Euro civarina denk getirebilirsem yoksa simgot...
Kimse kimsenin ne olacağını bilemez hocam boşverin :ROFLMAO: Ben sizlerede getirmek isterim ama bir şey olur şimdi kulaklıklara vebali benim üstümde kalır...
çok özür dileyerek soruyorum aynı bu tarzda cüzdanlar 100 TL'ye bile bulunabiliyo gereksiz degilmi marka diye bu kadar para vermek ikiside kart ve para tutuyo
Merhaba kullanım klavuzu gibi bir şey yapmam gerekiyor bazı gördüğüm örneklerde içindekiler bölümünde ilgili satıra tıklayınca o sayfaya falan gidiyor pdfte...
usb girişli alırsan ses kartı almana gerek kalmaz besliyor zaten kendi ses kartı jaklı alırsan seni yine üzmez ama ses kartıyla daha iyi verim alırsın usb...
ben alalı cok vakit gecmedi kronik sorun goremedım insanlar forumlarda hep ses açma kapama tusu bozuluyo dayanıklı degıl falan demişte maksa aldım sesi...
moondrop echo a kullanıyorum 1100 tl gibi bir fiyatı var hem telefonum hem pc için kullanıyorum mic destegide var iemimide güzel besliyo onu önerebilirim...