Yeni gamerock serisi hayal kırıklığına uğrattı beni ya. Eskisi gibi elmas tasarım devam etmeliydi. Onun için alınıyordu zaten.(Bence) Bi anlamı kalmadı gibi...
Bunun sebebi vram. 16gb olanlar 4K için ancak 4070ti 12gb. 4070ti super mesela 4K'da harika bir performans veriyor. Şu altın kurallara uyduğun sürece...
Hocam şahsi düşüncem, ben de bir 4080S kullanıcısı olarak geçmemeye karar verdim mantıklı bulmadım. Eğer oynadığınız ekran 165hz üstü değilse mantıklı değil...
ben şunu anladım kartı kullanmadım ama aşağı yukarı 5070 ti ile 5080 arası render alınmayacaksa bence fark yok zaten ikisi de multi frame için alınıyor saf...
Reis bana bedelliye para vermek boş iş gibi geliyor ya. 6 ay yapmak yerine 1 ay yapmak için 240k para çıkarıyorsun. Benim vaktim o kadar değerli değildi ben...
Vallahi arabalardan çok anlamıyorum ancak fiat egea cross 1.6 multijet almak için para biriktirmeye başladım. Otomatik 7 vites. 1500 devirde 320 tork, 130...
Bak şimdi yukarıdaki grafiğe bakalım. Oyunu 78 fps'ten aldığımızda, her frame generation (kare oluşturma) sırasında asıl fps değerimiz biraz düşüyor. Bu...