İyiki almamışsınız zaten. O fiyata göre sunduğu iç bileşen kalitesi bayağı kötü A-GL serisinin. A-GS daha iyi. Ve dediğim gibi bazen yazmayabiliyorlar...
Tabii ki çoğu güç kaynağında yok. 12v hattı dijital olarak izleniyor. Fan eğrileri ayarlanabiliyor, sıcaklıklar veyeahut çekilen toplam güç görülebiliyor.
Gold denmesinin nedeni her ünitenin aynı parformansı göstermemesi bir de 115V'da yapılan testlerin baz alınması. 230V'da güç kaynaklarının çoğu daha verimli...
Anladım hocam, anladığım kadarıyla 5090'lı sistemi emanet edebileceğim, güvenebileceğim bir psu. Psu'ya da gold diyorlar ama cybeneticstde platinium almış...
Msı x670e tomahawk kullanıyorum acaba direkt MSI centerden görebilir miyim yoksa bu kendi ayarladıği bir şey mi olur aklım orda kaldı. Meg serisindeki gibi...
Hocam bu mpg a1250gs sayfasında semi digital diye bir muhabbeg de var. Bunun ne olduğu konusunda bir bilginiz var mı? İlk gördüğümde ekstra bir koruma veya...
Asus ile ilgili dediği durum var. Buradan modeli bulup okuyabilirsin.
Bence high power olanı alabilirsin, yıllar boyu 800w modelini kullandım üzecek bir...