Dostum bende ikisi de var. LG C3 televizyon duvara asılı ve kasaya bağlı. Single player oyunları 4k 120hz tv'den xbox koluyla oynuyorum. Günlük kullanımım...
Şu an asus pg27aqwp-w kullanıyorum zamanında g60sd vs g81sf de kullandım onlar qd-oled mat kaplamaydı. Parlak panel monitörleri zaten tercih ederim ancak...
Hocam 6 ay önce pc almak cok daha mantikliydi ama bugun 2x16 ddr5 ram zaten ps5 parası. Güzel bir pc için ya 9060xt 16gb ya da 5060ti 16gb almaniz lazim ama...
Yok hocam memnunum ben, single player oyunları 4k 120hz lg c3 48" televizyonumdan oynuyorum zaten, bu monitor online oyunlar için. Bundan önce g81sf 4k...
Vallahi 4th nesil w-oled ve Trueblack için 66k döktüm ama fena gray banding cikmisti monitorden. 300 saat kullandım 180 kere falan pixel temizleme yaptim...
Evet Astrali ben de mantikli bulmuyorum absürt bir fiyatı var, en ucuz 5080 inno3d x3 oc. Vapor chamberlı 2.5 slot bir kart çok güzel soğutuyor 66.000tl...
Yani dostum düşünce tarzın bir tık yanlış, en üst kartlar hiç bir zaman f/p olmadı tek hedefleri en yüksek performanstır 9070xt 120k daha ucuz diyorsun...
Adam para istiyor zaten. Böyle ilan çok fazla. Bir şekilde ucuzdan 5090 alıyolar. 4090 da vram ve güç olarak yeterli bir kart zaten, üstüne para isteyip...
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-1st-player-x-starship-argb-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1114007927.html
O işlemciye sıvı soğutma...
Yani dostum eminimki kartı tasarlayan insanlar, benchmark atanlar, kullanan milyonlarca insan bir şey biliyodur diye düşünmüyorum benimkinden ziyade seninki...
Dostum farklı bir sahnedesin, ben o burda kaç alır veya sen orda kaç alırsın bilemem ama sendeki laptobun masaüstü 4080 performansı vermesinin mümkünatı...