Hocam daha kaliteli ve daha performanslı o yüzden(birde çok tercih edilen bir model) attıklarımınsa sıcaklara rağmen yeteceğini düşünüyorum.
Rgb isterse...
Sağolun hocam bütçemi anakartta zorlamaya çalıaşcağım. 360mm görünüşü beyaz olan sıvı soğutucu önerilerin var ise çok mutlu olurum. Senide uğraştırdım...
Hocam 5000 serisi ekran kartlarına geçmeyi düşünmüyoruz. Malum fiyatlarıda gördünüz. O yüzden gaming plus anakart özellik açısından bir farkı yoksa tercih...
Şey de olabilir biri demişti gerçekten mağza çalışanları almış olabilir. Hani en her şeyin ahlaklı olduğu, bot olmayan, stok açma kapama olmayan durumda...
Hocam gen 5 5000 serisi ekran kartları için daha uygun, performansta neredeyse bir etkisi yok ama sonuçta daha güncel yükseltme için daha mantıklı birde...
Hocam öncelikle o kasa iyi olmamış gibi sisteme yüksek ihtimal de o soğutucu o kasaya sığmaz, tabi çok emin değilim bu konuda.Kasa olarak şu modelleri...
Via internet olmadan çalışıyor mu bilmiyorum klavye elimde olsa denerdim ama malesef bilen arkadaşlar yazabilir ha birde klavyeniz via destekli olduğu için...