corsair hs55 ve hs65 kullandım. İkisinde de ara sıra ses patlaması oluyordu. Kulak pedi ve kafa bandı çok çabuk yıpranıyor. 1 2 yılda 10 yıllık kulaklıkmış...
steam machine satışa çıkmadan birkaç hafta önce duyurulur. steam machine 2026 başlarında çıkacak. Bu yüzden hl3 En erken 2 3 hafta içinde duyuru yapılır...
araç ekledim ama kod vs gelmedi. Kod nereye gelecek. kampanya sayfasında araç ekle butonu çıkıyor sadece eklediğim halde bir şey değişmedi. fazladan kodu...
kral aynı konuyu 2 kere açmışssın. diğer konuda sana cevabı yazdım onu yapmadın sanırım. Nvidia inspector kurman lazım. Oradan detaylı ayarları yaparsan...
aynen neden böyle oldu anlamadım. video adı bu:
[H3 id='CS2+FPS+ARTTIRMA+AYARLARI+Windows+Hzlandrma+Nvidia+Ayarlar+Steam+Ayarlar...']CS2 FPS ARTTIRMA...
#REKLAM
Asus Notebooklarda Game Garaj'a Özel Fiyat Avantajı ve Vade Farksız 3 Taksit İmkanı!
Game Garaj Slayer Modellerinde Vade Farksız 3 Taksit İmkanı 🤩...
Alttaki linkteki ( küfür yasak olmazsa çok fena söveceğim kendimi zor tutuyorum)
kanalını nasıl kapatabiliriz yemin ederim sanki para kazanmışımda biri...
Elimde para olsa en yakın zamanda bıçak almaya çalışırdım. Benim envanterim yüzde 50 kadar değer kaybetti herkes panik satışı yaptığı için. Kırmızı ve sarı...
Sorun çözülmüş ama belirteyim yine de; YouTube script aracılığıyla belli bir süre boyunca reklam engelleyici kullandığınızı tespit ederse hesaba geçici...
Açıkçası milletin kullanmış olduğu 2. el ürüne 40k verecek birini buldunuzda az diyerek 45k iste mi diyor bazıları ?
Normal bir kullanıcı neden alsın ki...
Hesap bazlı bir problem yaşıyorsun gibi görünüyor. Ben videoyu verilerim görünmesin diye gizli modda çektim bir alakası yok aslında hesapla hesap açıkken de...