sorun bir hafta önce türk telekomda felan da varmış şuanlık sadece türknette görünüyor ve arada gidip geliyormuş yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi beklemek...
Az önce steame girdim pazar ve envanter açılıyor. Sayfayı birkaç kere yeniledim sorunsuz açıldı. Birkaç yenilemede daha yaptım yine aynısı oldu düzelmemiş
bende de aynı problem var hem burada hem başka bir forumda sadece türknetlilerde bu problem görülmüş başka bir forumda bir kullanıcı 1 hafta önce talep...
Dostlar dediğim gibi sorun steamden kaynaklı olsa mobil veriden veya vpn den de giremezdik. Sorun internet dağıtıcısından kaynaklı. Türknet ip adersim...
Dostlar yaklaşık 10 gündür steam pazara giriş yapamıyorum. Vpn ve mobil veri ile girebiliyorum sadece.
-Modem resetledim
-Dns değiştirdim
-Steam kısayoluna...
1 2 gündür ben de aynı hatayı alıyorum steamden kaynaklı sorun heralde. Daha önce de olmuştu 1 2 hafta kadar sürmüştü sonra düzelmişti. Şuanlık vpn ile...
corsair hs55 ve hs65 kullandım. İkisinde de ara sıra ses patlaması oluyordu. Kulak pedi ve kafa bandı çok çabuk yıpranıyor. 1 2 yılda 10 yıllık kulaklıkmış...
steam machine satışa çıkmadan birkaç hafta önce duyurulur. steam machine 2026 başlarında çıkacak. Bu yüzden hl3 En erken 2 3 hafta içinde duyuru yapılır...