Elimde para olsa en yakın zamanda bıçak almaya çalışırdım. Benim envanterim yüzde 50 kadar değer kaybetti herkes panik satışı yaptığı için. Kırmızı ve sarı...
Sorun çözülmüş ama belirteyim yine de; YouTube script aracılığıyla belli bir süre boyunca reklam engelleyici kullandığınızı tespit ederse hesaba geçici...
Açıkçası milletin kullanmış olduğu 2. el ürüne 40k verecek birini buldunuzda az diyerek 45k iste mi diyor bazıları ?
Normal bir kullanıcı neden alsın ki...
Hesap bazlı bir problem yaşıyorsun gibi görünüyor. Ben videoyu verilerim görünmesin diye gizli modda çektim bir alakası yok aslında hesapla hesap açıkken de...
aynı sorun bende vardı. Seste robotikleşme de oluyordu. Expo kapatınca çözülmüştü. Anakart üreticisine mail atıp sorunu anlattım. Bana biostan bir ayar...
Silip tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor. Siz gizli modda video atmıssınız. Bende oturum kapatıp denedım sizdeki gibi sorunsuz çalışıyor ama ne zaman...
Hocam ayarı bulamadım. Ben direkt burdan https://adguard-dns.io/tr/dashboard/ kullanıyorum. Dnsyi uzantıyı kurmadan manuel olarak girdim windowsta ve...