Reis berkay doğru diyor. 4k 27inç 240hz modellerin hepsi gen 4 panel kullanıyor. TFT central kendi sitesinde zaten herhangi bir 4k 27inç 240hz qd oled...
:ASDASFasd çok cahilsin kardeşim burda anlatılmak istenen şey gelicek yeni nesil yol haritasi adam diyordi 27-31-32 inc monitörler şuan var ama gen3...
Arkadaşım bilmiyorsan konuşma. Bu nasıl bir özgüvendir ya? Kendine toz kondurmamak için çamur atmadığın firma kalmadı başta Samsung olmak üzere. Bilmiyorsun...
https://forum.donanimarsivi.com/konu/gamegaraj-slayer-r9t-yuksek-anakart-gpu-sicakligi-ve-artifacting-sorunu-bonus-x5t.1120579/
Konu bu güzelce düzenleyip...
Forumda moderatorum. Bu sebeple boyle bir konu gorunce yasadigin problemle alakali yardim etmek istedim.
Uye kaybetmeyi hicbir forum istemez. Zaten su an...
Yoneticiler kurallari uygulamak icin var. Kurallar da denetimi saglamak icin var. Denetim de forum sagligini korumak acisindan var. Evet, yazim kurallarina...
Rahatsız olduğun bir ortamı neden kullanmak mecburiyeti hissediyorsun? Alt tarafı basit bir forum, kullanmak istemediğin takdirde hayatını etkilemeyecek...