Yok hiçbir sorunum olmadı, iki kere taşındım nakliyede de sorunları olmadı amasörlerini vs. gevşetip sıkıştırarak monitörün ağırlığına göre ayarladığınızda...
Arkadaşın dediğine katılıyorum bende 2 adet North Bayou H100 var farklı konfiglerde kullanabiliyorum monitörleri çok da işlevseller. 2 adet tekli almak daha...
Prime95 statik benchmarklar arasında en ağır olanı diye biliyorum hocam, bu konuda isterseniz BIOS üzerinden PBO2 açtınız mı ona bakın bazı anakartlardaki...
Hocam wraith garanti belgesini kutu içerisinde gönderiyor faturayı da email yoluyla iletiyor. İleride bir sorununuz olursa fatura + garanti belgesini ve...
Hala ne farki var 100tlye su var felan yazıyorlar. Tamamen kişisel tercih speed, control, hybrid 3 çeşidi vardir. Hammaddesi, yumuşaklığı xsoft/soft/medium...
Usta TEMU'dan 250 TL'ye RGB ışığı mışığı olan mousepad alıp vergi ödeyip 2 hafta gelmesini bekleyip gece yanar mı diye korkarak yatacağıma TR'den herhangi...
Hocam herkesin düşüncesi farklı tabi ben fps oyunu hariç bi oyun oynamıyorum ve klasse,porge ve ali'den aldığım mouse pad ile aralarında bir fark göremedim...
Paspas diye yere, yazlık halı diye odaya serersiniz. Makineye at 15 dakikada yıka çıkar hiçbir şey olmuyor. Kalitesi güzel, pahalı evet ama ömürlüktür diye...
Bu videodaki yöntemi uyguluyorum birkaç ayda bir, pade zarar vermiyor tertemiz oluyor. Bu şekilde temizleyebilirsiniz.
1730982711
Gündelik kullanımda bir...
Daha önce kullandığınız mousepadlar arasında farkı ne kadar hissettiniz hocam FPS oyunlarında özellikle? Övüldüğü kadar var mı ona göre sipariş geçeceğim...