Ön sipariş için 31 Ekim gösterilmiş, daha önce ön sipariş vermediğimden soruyorum 31 Ekime kadar sipariş verme şansımız var mı bu fiyatta? AW2723DF'den geçmeyi düşünüyorum sanırım büyük bir fark yaratacak fakat ekonomimizi de bi gözetmek lazım
Bilgili arkadaşlar el atabilirse çok sevinirim
Dediğinizi anlıyorum ama sattığı ürünün arkasında olması gerekir doğru düzgün bir firmanın. Tabii doğrulamaları mümkün değil fakat kulaklığı kafamdan çıkartıp takarken kırılan bir yer var ve sadece ben değil birçok kişi aynı sorunu yaşamış. Bu konuda zaten bu şekilde geridönüşler aldıkları için...
Wraith üzerinden şu ana kadar 4 mouse 1 kulaklık 1 gamepad olacak şekilde totalde 6 siparişim oldu.
Madem memnun değilsin niye sipariş verdin sorularını direkt yanıtlayayım; istediğim ürünü satan başka bir yer yok.
Garanti konusunda 50/50 şansınız var. VXE V1 kulaklığını ilk Türkiyeye...
Anladığım kadarıyla ramlerin tam hızını sen de bilmiyorsun, belki 3000MHZ belki 3200 belki 3600 için tasarlanmıştır ramler, bunun üstüne Anakartın da belirli bir sınırı oluyor. Giriş seviyesi anakartlarda RAM MHZ değeri daha düşük kapasitede çalışabiliyor. Buna bir yan etken AMD özelinde...
Son bir ayda bu ayar dışında başka bir şeyi değişmediğini varsayarak aslında cevap soruda yatıyor diyebiliriz, tekrardan bios üzerinden hızları düşür ve kullanmaya devam et eğer bu saniyelik siyah ekranlarla tekrar karşılaşmıyorsan sorunu çözdün demektir.
Başka bir ayar da değiştirdiysen net...
Yok hiçbir sorunum olmadı, iki kere taşındım nakliyede de sorunları olmadı amasörlerini vs. gevşetip sıkıştırarak monitörün ağırlığına göre ayarladığınızda masanıza sıfır olacak şekilde de kullanabiliyosunuz monitörü, şu anki setupumu eve geçince fotoğraflar atarım biraz garip ama işimi gören...
Arkadaşın dediğine katılıyorum bende 2 adet North Bayou H100 var farklı konfiglerde kullanabiliyorum monitörleri çok da işlevseller. 2 adet tekli almak daha mantıklı olacaktır
Prime95 statik benchmarklar arasında en ağır olanı diye biliyorum hocam, bu konuda isterseniz BIOS üzerinden PBO2 açtınız mı ona bakın bazı anakartlardaki hazır ayarlar işlemcinin ağır yükler altında uzun süre çalışabilmesi için performansını biraz kısarak sıcaklığı minimum seviyede tutmaya...
Hocam wraith garanti belgesini kutu içerisinde gönderiyor faturayı da email yoluyla iletiyor. İleride bir sorununuz olursa fatura + garanti belgesini ve sorunu anlatan ufak bir notu eklemenizi isteyerek kargo adresi veriyorlar.
Dragonfly F1 Pro Max fareye sahibim 1. yılını doldururken scrollda...
Usta TEMU'dan 250 TL'ye RGB ışığı mışığı olan mousepad alıp vergi ödeyip 2 hafta gelmesini bekleyip gece yanar mı diye korkarak yatacağıma TR'den herhangi bir düz mousepad alırım büyük ihtimalle işlevleri aynı olur
Bu videodaki yöntemi uyguluyorum birkaç ayda bir, pade zarar vermiyor tertemiz oluyor. Bu şekilde temizleyebilirsiniz.
1730982711
Gündelik kullanımda bir fark göremememiz normal aslında bu tür mouse padleri ya da desk padleri daha çok oynadığınız oyunlarda yarattığı fark ile anlayabilirsiniz...
Daha önce kullandığınız mousepadlar arasında farkı ne kadar hissettiniz hocam FPS oyunlarında özellikle? Övüldüğü kadar var mı ona göre sipariş geçeceğim ben de açıkcası