Nufrit isimli üyenin son içerikleri

1. Nufrit

🔥İndirim GIGABYTE MO27Q28G 27″ 280Hz 0.03ms WOLED 25.999TL

Sabah Tebilon aradı sonrasında mesaj attılar ürünler elimize ulaştı gönderim sağlanacak diye, şimdi kargoya verilmiş. Bir iki güne ulaşır herhalde
  2. Nufrit

🔥İndirim HIKSEMI WAVE Pro 2TB Gen3 M2 SSD 3653TL

Ben de bir tane çektim, 2TB oyun depolama için kullanılır herhalde bu fiyata iyi fırsat
  3. Nufrit

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

Ön sipariş için 31 Ekim gösterilmiş, daha önce ön sipariş vermediğimden soruyorum 31 Ekime kadar sipariş verme şansımız var mı bu fiyatta? AW2723DF'den geçmeyi düşünüyorum sanırım büyük bir fark yaratacak fakat ekonomimizi de bi gözetmek lazım Bilgili arkadaşlar el atabilirse çok sevinirim
  4. Nufrit

❌İndirim Bitti! SON GÜN AKSAM 00:00 WRAİTH BAYRAM İNDİRİMİ!!!

Dediğinizi anlıyorum ama sattığı ürünün arkasında olması gerekir doğru düzgün bir firmanın. Tabii doğrulamaları mümkün değil fakat kulaklığı kafamdan çıkartıp takarken kırılan bir yer var ve sadece ben değil birçok kişi aynı sorunu yaşamış. Bu konuda zaten bu şekilde geridönüşler aldıkları için...
  5. Nufrit

❌İndirim Bitti! SON GÜN AKSAM 00:00 WRAİTH BAYRAM İNDİRİMİ!!!

Wraith üzerinden şu ana kadar 4 mouse 1 kulaklık 1 gamepad olacak şekilde totalde 6 siparişim oldu. Madem memnun değilsin niye sipariş verdin sorularını direkt yanıtlayayım; istediğim ürünü satan başka bir yer yok. Garanti konusunda 50/50 şansınız var. VXE V1 kulaklığını ilk Türkiyeye...
  6. Nufrit

YARDIM EKRAN GİDİP GELİYOR

Anladığım kadarıyla ramlerin tam hızını sen de bilmiyorsun, belki 3000MHZ belki 3200 belki 3600 için tasarlanmıştır ramler, bunun üstüne Anakartın da belirli bir sınırı oluyor. Giriş seviyesi anakartlarda RAM MHZ değeri daha düşük kapasitede çalışabiliyor. Buna bir yan etken AMD özelinde...
  7. Nufrit

YARDIM EKRAN GİDİP GELİYOR

Son bir ayda bu ayar dışında başka bir şeyi değişmediğini varsayarak aslında cevap soruda yatıyor diyebiliriz, tekrardan bios üzerinden hızları düşür ve kullanmaya devam et eğer bu saniyelik siyah ekranlarla tekrar karşılaşmıyorsan sorunu çözdün demektir. Başka bir ayar da değiştirdiysen net...
  8. Nufrit

Yardım North Bayou Nb F160 17-27" Çift Kol sizce alınır mı?

Yok hiçbir sorunum olmadı, iki kere taşındım nakliyede de sorunları olmadı amasörlerini vs. gevşetip sıkıştırarak monitörün ağırlığına göre ayarladığınızda masanıza sıfır olacak şekilde de kullanabiliyosunuz monitörü, şu anki setupumu eve geçince fotoğraflar atarım biraz garip ama işimi gören...
  9. Nufrit

Yardım North Bayou Nb F160 17-27" Çift Kol sizce alınır mı?

Arkadaşın dediğine katılıyorum bende 2 adet North Bayou H100 var farklı konfiglerde kullanabiliyorum monitörleri çok da işlevseller. 2 adet tekli almak daha mantıklı olacaktır
  10. Nufrit

İşlemci yükte çok fazla frekans kısıyor

Prime95 statik benchmarklar arasında en ağır olanı diye biliyorum hocam, bu konuda isterseniz BIOS üzerinden PBO2 açtınız mı ona bakın bazı anakartlardaki hazır ayarlar işlemcinin ağır yükler altında uzun süre çalışabilmesi için performansını biraz kısarak sıcaklığı minimum seviyede tutmaya...
  11. Nufrit

Yardım Wraith garantisi nasıl oluyor

Hocam wraith garanti belgesini kutu içerisinde gönderiyor faturayı da email yoluyla iletiyor. İleride bir sorununuz olursa fatura + garanti belgesini ve sorunu anlatan ufak bir notu eklemenizi isteyerek kargo adresi veriyorlar. Dragonfly F1 Pro Max fareye sahibim 1. yılını doldururken scrollda...
  12. Nufrit

Perrkess assassin 120 çoğaltıcı pin sayısı YARDIM

Merhaba, normalde böyle geliyorlar birisi PWM yani hızı kontrol edilebilir oluyor diğeri ise hız bilgisini 4 pinliden alıyor yani beraber çalışıyorlar
  13. Nufrit

🔥İndirim Klasse mousepad İndirimleri - Amazon Prime

Usta TEMU'dan 250 TL'ye RGB ışığı mışığı olan mousepad alıp vergi ödeyip 2 hafta gelmesini bekleyip gece yanar mı diye korkarak yatacağıma TR'den herhangi bir düz mousepad alırım büyük ihtimalle işlevleri aynı olur
  14. Nufrit

Bu videodaki yöntemi uyguluyorum birkaç ayda bir, pade zarar vermiyor tertemiz oluyor. Bu şekilde temizleyebilirsiniz. 1730982711 Gündelik kullanımda bir fark göremememiz normal aslında bu tür mouse padleri ya da desk padleri daha çok oynadığınız oyunlarda yarattığı fark ile anlayabilirsiniz...
  15. Nufrit

Daha önce kullandığınız mousepadlar arasında farkı ne kadar hissettiniz hocam FPS oyunlarında özellikle? Övüldüğü kadar var mı ona göre sipariş geçeceğim ben de açıkcası
Geri