❌İndirim Bitti! SON GÜN AKSAM 00:00 WRAİTH BAYRAM İNDİRİMİ!!!

O kadar mı ya ? Cidden merak ettim. Özel değil ise paylaşın dilerseniz ki bizde kararı ona göre verelim. Zira 2 adet game pad almak üzereyim.
Ürün çeşitliliği yaratması bu tip ürünleri getirmesi evet güzel bir girişim tebrik ederim. Ancak bunu hayrına da yapmıyorlar çok ciddi kar marjları var tabi. Eğer ürünü alırsanız sorunsuz çalışırsa çok mutlu olursunuz ancak herhangi bir problemde yalnız başınıza kalacağınızı bilin. Sayfalarında her ürün 5 yıldız dünyanın hiçbir yerinde bir markanın her ürününün her yorumu 5 yıldız değildir. 4 yıldızı geçtim ürün yorumuna 5 yıldız verip örneğin klavye için her şey güzel ancak tuş takımları biraz daha kaliteli olabilirdi gibi bir küçük negatif yorum yazsanız dahi yayınlamıyorlar. İsterseniz alın yorum yapın ve kendi gözünüzle görün.

Ürün çeşitliliği yaratması bu tip ürünleri getirmesi evet güzel bir girişim tebrik ederim. Ancak bunu hayrına da yapmıyorlar çok ciddi kar marjları var tabi. Eğer ürünü alırsanız sorunsuz çalışırsa çok mutlu olursunuz ancak herhangi bir problemde yalnız başınıza kalacağınızı bilin. Sayfalarında her ürün 5 yıldız dünyanın hiçbir yerinde bir markanın her ürününün her yorumu 5 yıldız değildir. 4 yıldızı geçtim ürün yorumuna 5 yıldız verip örneğin klavye için her şey güzel ancak tuş takımları biraz daha kaliteli olabilirdi gibi bir küçük negatif yorum yazsanız dahi yayınlamıyorlar. İsterseniz alın yorum yapın ve kendi gözünüzle görün.

Tahmin edebiliyorum. Zaten ürün yorumları değil bizler gibi net bilgiler alabileceğimiz kullanıcı arkadaşlarımızla birebir görüşmeden ürün almayı tercih etmiyorum.

semi hard X mousepadin fiyati baya iyiymis ihtiyaci olan alabilir. kullaniyorum kisa bir suredir gayet guzel. yipranma olmadi suanlik

Wraith üzerinden şu ana kadar 4 mouse 1 kulaklık 1 gamepad olacak şekilde totalde 6 siparişim oldu.
Madem memnun değilsin niye sipariş verdin sorularını direkt yanıtlayayım; istediğim ürünü satan başka bir yer yok.

Garanti konusunda 50/50 şansınız var. VXE V1 kulaklığını ilk Türkiyeye getirdiklerinde sipariş ettim, beklentim belirli bir seviyedeydi ve tatmin etti. Reklama girmezse youtube üzerinden inceleme videosu da paylaşmıştım. Paylaştığım videonun altına benimle aynı sorunu yaşayan, farklı forumlarda da aynı sorunu yaşayan insanlarla denk geldim. Sorun ise kulaklığın kafa bandının olduğu yerde ortadan ikiye kırılması. Direkt malzeme kalitesinden dolayı yaşanan bir sorun. Ben kulaklığı kendi imkanlarımla tamir ettim, kırık halinin fotoğrafını da eklere koyayım. Wraith ile görüştüğümde "abi yapcak bişey yok, ürün kırılmış garanti kapsamı dışında" minvalinde bir cevap geldi. Ve bu ürünü aldığım 2. aylarda yaşandı.

Tabii her şeyi negatif bırakmayayım, aktif 15 ay kullandığım VGN Dragonfly F1 Pro Max ürününde de sol klikte problem yaşıyordum, klik bazen basmıyordu. Gönderdim sorun varmış düzeltelim dediler düzeltip geri gönderdiler.

Yani diğer arkadaşların dediği biraz doğru gibi, anormal bir olay yüzünden ürün kullanılamaz/konforsuz olursa yardımcı olmayabiliyorlar, onun dışında gayet iyi firma.

Edit: fotoğrafı eklemeyi unutmuşumAlıntıyı görüntüle
yaşadığın sorunu türkiyede en kurumsal satıcıda bile muhtemelen yaşarsın. bir ürün alınca ve bozulunca aldığın satıcının yanında ürünün ithalatçısı da çok önem kazanıyor. belli başlı markaların "GARANTİ" sürecinde kötü olmasının sebebi de bu

Big big won aether kolu alınır mı sizce? iyzico ve parolapara ile 200 Tl ye felan geliyor çok iyi fiyat

yaşadığın sorunu türkiyede en kurumsal satıcıda bile muhtemelen yaşarsın. bir ürün alınca ve bozulunca aldığın satıcının yanında ürünün ithalatçısı da çok önem kazanıyor. belli başlı markaların "GARANTİ" sürecinde kötü olmasının sebebi de bu
Dediğinizi anlıyorum ama sattığı ürünün arkasında olması gerekir doğru düzgün bir firmanın. Tabii doğrulamaları mümkün değil fakat kulaklığı kafamdan çıkartıp takarken kırılan bir yer var ve sadece ben değil birçok kişi aynı sorunu yaşamış. Bu konuda zaten bu şekilde geridönüşler aldıkları için satıştan kaldırdılar ürünü, geçen yıl şubattan beri satışa açılmadı diye biliyorum. Eğer müşteri memnuniyetini önemsiyorlarsa ürünü alıp yenisini göndermeleri gerekirdi ya da en azından ürünü geri alıp üreticiye gönderip bir indirim kodu vs. verebilirlerdi. Bu konuda benden geçer not alamadılar yine de genel deneyimim ortalamanın üstünde o yüzden hâla alışveriş yapıyorum

En baştaki iletine indirim kodu olarak ZGR50 ekle 50 TL indirim atıyor. Senin yazdığın kod olan CONLIFE ise 17,97 TL indirim yapıyor. Alışveriş yapacak olanların dikkatine :) Herkese iyi bayramlar, iyi alışverişler.
Siteye bakarken bayram indirimlerinin geldiğini gördüm. Çok deli dehşet indirimler var sitede, almak isteyen varsa bence indirimdeki ürünlerden yararlanın dostlar. Bu indirimlere ek ben ödeme kısmında CONLİFE kodunu kullanıyorum yani ek indirimde ordan alırsınız. Herkese iyi alışverişler dilerim.

Dediğinizi anlıyorum ama sattığı ürünün arkasında olması gerekir doğru düzgün bir firmanın. Tabii doğrulamaları mümkün değil fakat kulaklığı kafamdan çıkartıp takarken kırılan bir yer var ve sadece ben değil birçok kişi aynı sorunu yaşamış. Bu konuda zaten bu şekilde geridönüşler aldıkları için satıştan kaldırdılar ürünü, geçen yıl şubattan beri satışa açılmadı diye biliyorum. Eğer müşteri memnuniyetini önemsiyorlarsa ürünü alıp yenisini göndermeleri gerekirdi ya da en azından ürünü geri alıp üreticiye gönderip bir indirim kodu vs. verebilirlerdi. Bu konuda benden geçer not alamadılar yine de genel deneyimim ortalamanın üstünde o yüzden hâla alışveriş yapıyorum
ben bozulan ürünüm yerine yenisini alabilmek için turuncu siteyi (satıcı kendisi idi) dava edip icraya vermem gerekmişti hocam o kadarını anlatayım yedisinde de yetmişinde de aynı hikaye var

Hocam bu devirde indirim indirimdir. bir sürü kod var ben severek izlediğim bir içerik üreticisinin kodunu paylaşıyorum. Diğer kodlarıda paylaşabilirim buraya istediğinizi kullanırsınız.
Reklam yapma kardeşim(!)

8k hz %75 üstü klavye lazım var mı bilen ya birde Xbox kol gibi stabil güzel çalışacak.

Link atabilir misin hocam ben hiç alışveriş yapmadım ama böyle bir fiyata görmedim ürün
Ben de hiç alışveriş yapmadım ama uygulamayı ilk indirdiğinde alınması gerekiyor sanırım, sonra fiyat değişiyor.
Ben de farklı hesap açarak hem uygulama hem de WEB üzerinden denedim ama hep fiyat artıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En baştaki iletine indirim kodu olarak ZGR50 ekle 50 TL indirim atıyor. Senin yazdığın kod olan CONLIFE ise 17,97 TL indirim yapıyor. Alışveriş yapacak olanların dikkatine :) Herkese iyi bayramlar, iyi alışverişler.
Ben daha önce aldım, o şekilde yaptı.
Adsız.webp

Geri