Arkadaşlar herkese iyi forumlar benim bi sorum olacak. Başlıktada gördüğünüz üzere üzere yaklaşık 1 1.5 hafta önce windows 11'e geçtim ve geçer geçmez ilk...
Klavyeye uygun keycap atacak var mı? Puding vs. çok anlamam en azından şeffaf olsun harfler ışıklansın gece daha rahat görebileyim. Daha önce alan deneyen...
Bu ARAS KARGO bilerekmi yapıyor bunu arkadaşlar :d kargo Bursaya gidiyor Ankaradayım. sipariş vereli 1 hafta bile olmadı ne güzel seviniyodum erken geliyor diye
Arkadaşlar klavyeyi aldım gelmesini bekliyorumda bir önerinizi alacağım. Bu keycapslar orjinalinde harfler ışık geçirmiyor biliyorsunuz gece bir sıkıntı...
kral dün gece ben aldım. Sepete başka bir ürün ekledim sonra ödeme yerinde o ürünü kaldırdım. Ödeme yaptım şuan bir sorun yok inşallah gönderirler :D 645...
teşekkürler hocam. Birde siyah klavyeyi alıcam ben müşteri hizmetleriyle az önce konuştum 110 tl kredinin onaylanmasını bekliyorumda. Keycapsler şeffaf...
Keşke tuşlardaki harfler şeffaf olsaydı ışık geçirseydi. Satın alan arkadaşlar gece kullandığınızda karanlıkta bir sorun oluyormu görebiliyormusunuz harfleri.
hocam hepsipay olayı zorunlu bir olay değil kolay bi yöntem diye onu yazmış arkadaş olay getirfinans hesabı açıp sanal kart oluşturup o kartla 3 5 tl lik...