Aynen. O kira bedeli firmaya göre değişiyor. 40 alan da var 70 alan da. Üstüne zimmetleniyot modem. Ben kendi Keenetic modemimi kullanıyorum. Bunların...
Eger aktif olarak kullanan varsa ki kullanıyorsun, kaldiramazlar. Adam Vdsl paket satin aliyor,15-24 ay taahhüt yapıyor,Fiber geliyor ve kalkacak ? Ayni...
İlk su toplandığında patlatmak zararlı diye biliyorum ancak artık o bölge kurumaya ve rengi koyulaşmaya başlayınca kopar sıkıntı olmaz. Benim de 10 gün...
Eğer istersen hala vdsl kullanabilirsin. Fiber altyapısı aktifse sadece yeni başvurular artık fiber kullanabiliyor.
Fiber internetlerde alınan modem bedeli...
Ayrıca B650 Gaming Plus Wifi i ben de kullanıyorum. Güzel bir anakart ancak Tomahawk serisi bir tık daha kaliteli. Mesela ses yongasi Alc 4080 var. B850...
Her ne kadar da sistemin asıl hakkını 2K da verebiliyor olsan da , Msi ve Asus Rog un 4K 160 Hz lik IPS panel monitörlerinden seçerek 4K zevkini almanı...
Her ne kadar Amd sevsem de , ilk 9000 serisi çıktığında fiyatlar iyi olsa da , son günlerde hem stok, hem doların oynakligi hem ise satıcıların açgözlülük...
Benim bu konuda kafama takılan bişey var. 8 pin cpu kablosu max. 150 w veriyor deniyor. Şu kullandığım ekran kartı 7900 Gre 2x8 pin ve max. Yükte 285 w...
Şu an kullandığım da Sapphire Nitro+ 7900 Gre. Bunda da var CW. Zaten performans olarak etkisi olan bisey değil. Kasanın kapağını açarsam duyuyorum o sesi...