Aklıma gereken bir tek yok geliyor ama onlar için varlığınızı tehlikeye atmaya sıkıntıya sokmaya değmez. Bence dediğiniz gibi, savcılık veya avukat veya her...
parantez acayım face id calısmayabn cıhaz ekran degısımı yapılmıştır %100 de eminim o ekran çakmadır. o da değerini aniden 3-5k dibe gömer cihazın. Siz siz...
Hocam bir kere face id bozuk telefon almanız tamamen sizin aldığınız risk. Adam size telefonda deformeler olduğunuda göstermiş belli ki sağlam bir cihaz...
pg de kurye dalgası yok bu işe bir çözüm yok ben 38 gün bi yerde çalılştım. 13.500 tl paramı vermedi Allahsız kitapsızlar bu ülkenin sportif gerçekliği yok
sigorta imza o bu şu her şeyi yaptırdılar, her türlü üste ç.ıkarlar benim 2 dünyada da hakkım haraam zıkkım zehir olsun demekten başka elımden bır sey...
İkinci el ürün alıp satarken yaptığım şey ilk başta ürünün en bariz özelliklerini denemek olur.
Telefon alıyorsam ilk yapacağım şey imei kontrol, çalıntı...
dünya malıyla alakası yok ben ömrümden 70 80 saatimi oraya gömüp ailemle sevvdiklerimle vkit ayıramaaadıysam, üstüne o yerdem obing yaşadaıoysam ve paramı...
adresi var geri alırım diyor olmadı vermezse kendim hallederim (:
1766926703
vermiyordu sadece face id sorun diyordu güncelleme geldi ios 26.2 ondan sonra...