XPG summoner klavyelerde forumlara bakarsanız çoğu kişinin yazılım ile ilgili sorun yaşadığını görebilirsiniz bende bu klavyeyi kullandım ve bu sorunu...
daha fazla ciddiye almak istemedim yaşın küçük belli ki :D sana özel kuponu paylaşman anlam ifade etmiyor herkesin kullanabileceği bir kupon varsa paylaş...
ben şuan dersleri ortalama düzeyde tutup sosyal medyaya son 4 ay özellikle vakit ayırdım belki bir umut ordan bişey olur diye hesapta son 2 haftadır günde...
Eğer başka bir giderin yoksa yani bir "kurulu" düzenin varsa çok rahat 1-2 ay çalışarak araba alabilirsin, çevremden biliyorum. Maalesef şu anda benim senin...
Valla vergi kaçırıyorlar, ucuza alıp pahlıya staıyorlar bilmemne diye diye bu fiyatlar oldu. Benimn telefonum var ama 45k vermezsem hattım olmaycak ne saçma
Kardeşim sen neden esnafın x TL ye alıp 10x TL fiyat ile sattığı telefonları alarak yerli esnafa yardımcı olmuyorsun, iyi ki de açtıramamışsın o telefonları...
Hem 450 TL'nin lafını yapıyorsun hem de N11'in 100-500 TL arası random verdiği kuponlara sana özel diyorsun tamam hadi o kuponları es geçtim eğer 450 TL'yi...
sen söyledikten sonra baktım en ucuz 4060ti 8gb 15499 tl :D:D yani o bile 15bin değil "aklınca" başkalarıyla dalga geçmeden önce kendin de biraz araştırmacı...
En başında "4060 Ti bile 15k değilken 5060 Ti'nin 10-15k ya çıkacağına inanman güzel" yazdıktan sonra araştırıp aslında 4060 Ti'ların 15k civarında olduğunu...