DOSTUM SEN O KOLUN BOZUK OLDUĞUNU ADAMDAN ALIRKEN ANLAMADIN ÇÜNKÜ TESTİNİ YAPMADIN AKLIN ALIYOR MU ???? BELKİ EVE GELİRKEN KOL SALLANDI ÇARPTI BOZULDU BELKİ...
bende aynı durumu yaşıyorum galiba modemde sıkıntı var çünkü internet var gösterirken bile internet olmuyor veya ethernette int oluyor wireless da olmuyor
Saygınız ve ahlaklı konuşmanız için teşekkür ederim. Toplum herkesin özgür olabileceği bir yer değil. İstemesekde toplumsal yargı var olmaya devam edecek ve...
konuşmamız fikir ayrılığı olarak başlamıştı ama son mesajın artık sadece bir fikir değil tehlikeli bir zihniyet içeriyor bazı topluluklar yok edilmelidir...
Öncelikle izlediğim bir video sonrası yapay zeka ile konuyu derinlemesine araştırmayla başladım. Bu bilgileri paylaşmak istedim çünkü bunu deneyip yaparsa...
Windows sorunlu bir işletim sistemi. Ayrıca pubg bozuk bir oyun akıcı bir deneyim için işlemcin ekran kartından daha iyi olması lazım.
Örnek custom os fps...
forum kurallarına uygun mu bilmiyorum ama genel bir boykot çağrısı yapılması lazım konu açılsa kaç kişi destek verir bilmiyorum ama ana bir konu olsa bile...