Hocam fikirlerin için tekrar teşekkürler Kasayı dün aldım bugün topladım sıfır almışım gibi hissettirdi kasa gerçekten tertemiz almakla almamak arasındaydım...
Yinede hala çoğu piyasadaki kasalara göre hoş gözüktüğünü düşünüyorum fiyatı da makul olunca değerlendirip bunu alacağım büyük ihtimal ilerde kafama esip...
Alacağım kasanın rgb sini test nasıl edebilirim yada etmelimiyim kuru içeriği tam dedi arkadşa ama ufak tefek eksik varmı bilmiyorum dedi olabilir dedi
Sizce hangi durumda almaktan vazgeçmeliyim kasanın içindeki kablo geçme yerleri sanki fazla bükülmüş çok mu takılıyorum bilmiyorum stickerlar ısı ile...
Bende öyle düşündüm galiba yarın alacağım kfg varmış zaten fiyat ta makul geldi hem yakın da yarın gideyim teşekkürler herkese
1784067291
Bencede teşekkürler
Yani alacağım kasa biraz hor kullanılmış gibi fakat yarı yarıya bir fark var fiyatta alınır mı bilemedim yanına gitmeye değermi bakmaya bilemedim büyük...
Arkadaşlar sistem toplayacağım fakat uzun 1 senelik bir süreç olucak şuan en başta kasayı alayım diyorum ikinci el düşünüyorum temiz ve sorunsuz bir...