Bir kaç gün önce anakart önerisi sırasında biriyle atışmıştık tartıştığım kişi ana bacı katıp mesajını sildi bende haliyle sinirlendim forumda gidip...
şuan için evet ama farklı oyunlarda da böyle sorunlar olabilir ki oyunlara güncelleme geldikçe bu fark daha bariz olur uzun ömürlü bir sistem için nvidia...
aralarında 1 2k oynuyorsa amd almanı tavsiye etmem çünkü hem satarken değer kaybına uğruyor diğer markaya göre hemde bazı oyunlarda amd çok düşük fps alıyor...
sırf beyaz olduğu için geçilmez performans olarak farkları neredeyse yok ayrıca nitro serisi siyah kartlar kadar çirkin durmuyor beyaz sistemlerde bence...
Tabi canım 20bin bandına çıktığında pek mantıklı olmuyor 3080 3080Ti a para vermek. Eski de olsa temizini buldun mu taş gibi kartlar bunlar.
Benim gözümde...
tabi ben olsam da 3080 3080 ti kullanırım AMA 12k 15k bandı arasında 20k bir 3080 ti a vermek çok saçma o kadar etmez kaç yıllık kartlar bunlar çok fazla...
after effectten falan anlamamda o işler için nvidia daha uygun nvidia öneririm o zaman 5070 li sistem alınır hocam
eğer böyle valorant rust cs yi çok...
aslında bu bütçeye 7800x3d li sistem dizilebilir diye düşünüyorum ekran kartı 5070 yerine 9060 xt 16 gb olsa dizilir bence
tabii çoğunlukla hikayeli mi fps...