Merhabalar, mevcut ortjinal romun ve İMEİNİN gitmemesi için şuan telefonun komple yedeğini almak istiyorum.
Rusya rom attıktan sonra bir şey olursa geri...
Kilit ekranı tikini kaldırınca kilit ekranında da görünmeye başladı normal de buna gerek olmuyordu HYPER OS 2.0 da istiyor.
Şarjı etkilesin de kronik zarar...
ledlerine zararı yok ancak bataryayı oynatma hızını ellesenizde ellemesenizde fazla yiyecektir çünkü normal wallpaperlar hareketsiz png iken bunun formatı...
Sadece pilin hızlı gitmesini sağlar yani bataryaya kronik bir zarar vermez değil mi kapattıktan sonra orjinal halinde durmaya devam eder?
Hyperos 2.0...
Kendi resmi sitesinde bulmuştum yazdıkdan sonra, dediğiniz gibi yaptım düzeldi genede teşekkür ederim.
Bu hareketli wallpaperlar telefonun ledlerine bir...
Fiyat olarak kurala uygun, ondan ben de sorun olacağını sanmıyorum ama sadece merak ettiğim şu arkadaşlar 5 ürün siparişi 1 ay da 1 verilebiliyor diyorya...
Sadece kırılmaz cam ve kılıf alıp çıkacaktım minimum sepet kuralı var diye böyle bir sepet yaptım gümrüğe VS takılır mı?
Koca ülkede 14T Pro Telefon için şu...
hocam bence gayet normal diye düşünüyorum tiktok kullandığım bi uygulama değil ama instagram olarak bakarsak izlenme sayılarına göre beğeniler gayet normal...
Yurt dışı telefon alacağım düz 14T ile Pro arasında git gel yaptım kamerası daha çok hoşuma gitti bunda karar kıldım siz ne dersiniz alınır mı sizce? bu...