Neresi indirim neresi fırsat konu açarken daha dikkatli olmak gerekiyor bilmeyen biri güvenip alabilir.(forumda yoktur muhtemelen öyle biri ama olsun)...
Ben bugün Gigabyte 27" VA GS27QC 2k monitör aldım hepsiburada'da 6bin tl 6 taksit hala aynı fiyat tavsiye ederim. Ghosting var diyen biri vardı konu altında...
Değer güzel tablet ama kalem desteği yok. Parmak gibi davranan kalemler kullanabilirsin ben de almayı düşünüyorum şuan. Kalem yüzünden kafam karışık sadece...
70in biraz altına düşer bence ama çok mantıksız bi tercih 50 55bine snapdragon 8 elite ile s25plus çok çok daha tercih edilesi şuan
1772745705
60bine düşmez...
Hocam geminiye sormuştum 2 madde var orda üstteki şuan yürürlükte olan 2. Madde ise kulis bilgisi yani belki olur diyor evet biraz yanıltıcı olmuş ama...
Türkiye Cumhuriyeti'nde Şubat 2026 itibarıyla üniversite öğrencilerine yönelik vergisiz tablet ve teknoloji desteğinde iki farklı durum söz konusudur: Hâlen...
Tam kaşıntılar, Temmuz ayında tüketici hakem heyetine vermek zorunda kaldım, karar 1 ay önce falan çıktı. O sırada tablet 6-7 bin TL arttı :D Mislini...