Hocam açıkçası biraz terletiyor. 6-7 ay oldu alalı. Çok hafif sola doğru bi yatıyo ama normal kullanımda hissettirmiyor. Yükünüzü sola verdiğiniz zaman...
Xdrive Anka kullanıyorum ben alırken fiyatı daha uygundu o fiyatlara en iyisi buydu. Ama şimdiki fiyatına daha iyileri olabilir. Sorun olursa cevaplayabilirim.
Wraith prism aldım. MX6 termal macunla kullanıyorum. Yeni taktım 2 hafta oldu. Kasanın kapağını açınca 10 15 derece fark edince sorunun kasada olduğunu...
Asus Cerberus 1050ti yi 2100tlye ilana koyduğum gün sattım. Ancak çok temiz kutu içeriği vs. hep duruyordu. Bi tık üstüne koyup pazarlıkla satabilirsin diye...
Soğutucuyu değiştirmek istemiyorum aslında pek. Hem amd nin kendi soğutucusu olması hem de göze hitap etmesi epey büyük bi etken oldu. Hem de daha yeni...
Hocam elimdeki kasayı 500tl gibi ölü bi fiyattan elimden çıkarsam bana çok dokunan olmuyor aslında. Şuanki kasama ekleme fan yapsam da hava girişi yeri...
Elimdeki parçalar. İkinci el ve 7 yıl oncesinden elimde olan parcalar paradan yana sıkıntı yok ama bu kadar parayı bu sisteme gömmek içimden gelmiyor açıkçası.
4.5k artı kargo yapabilirim. Kafamda aslında satmak yoktu ama ciddiyseniz verebilirim
1753797429
Kasanın faturası duruyor. Çok eski ama garantisi yok...
Bu sitede satış muhabbeti yapılıyor mu bilmiyorum. Şehir neresi hocam?
Mining yapılmadı zamanında Donanım Arşivi hazır sistemle beraber alınmıştı ben de...
ip 13 256gb kullanıyorum. Benimkinin pili biraz hızlı düştü. Yüzde 87 de şuan. Geçen sene mayısta almıştım. Annemde de var aynısı benden 1 yıl erken...