Pişireceğin yemeğe bağlı olarak değişir. Ev kullanımı için ise turbolu fırınları tercih etmelisin. Litre bakımından önemli küçük litre küçük tepsiler demek...
Önerdiğiniz var mı acaba çift camlı rezistansı kapalı gibi özellikleri olan var mıdır acaba ben kumteli bu sebepten elemek istiyorum fakat elemeye değer mi...
Yakın zamanda bir tane fırın almayı düşünüyorum bütçem aşağıda paylaştığım fırınlarınki kadar 5 ten fazlası çıkmaz gibi sizce hangisi tercih edilir ...
Yapmanız gereken o doğru ancak kesin doğru olması için biraz araştırıp emin olun derim. Ben 3-4 ay civarıdır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım henüz
Hak ettiğini düşünmüyorum sıvı soğutma yerine thermalright 120mm çift fanlı kule tipi seç derim
Hızlıca bir örnek oluşturdum bu tarz bir şey toplayabilirsin...
Gamepower ama içindeki panel çok kaliteli İphone a panel üreten firmadan temin ediliyor parça kaliteside gayet yerinde ışık sızmasıda çok az şahsen kaliteli...
Merhaba bu bütçelere gerek olmadığını düşünüyorum 2k 180hz için pivot özelliği çok önemli değilse bunu tercih edin derim bende bir süredir kullanıyorum...