Svemort isimli üyenin son içerikleri

1. Svemort

M2 ssd gözükmüyor yardım

M2 yuvanın çalıştığından emin misin peki ?9
  2. Svemort

Çözüldü✓ Acilinden 95-105k Arası rekabetçi oyun 1080p sistem tavsiyesi

Aslında,vatanda 12k bence anakartı alabiliyorsan al bi an önce vatandan https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-b850-tomahawk-max-wifi-amd-b850-soket-am5-ddr5-8400mhz-oc-m-2-anakart.html 1767048212 .
  3. Svemort

Çözüldü✓ Acilinden 95-105k Arası rekabetçi oyun 1080p sistem tavsiyesi

Anakart için bir öneri yapmak istiyorum https://www.hepsiburada.com/msi-mb-mag-b850-tomahawk-max-8400mhz-oc-ddr5-am5-atx-anakart-p-HBCV00007S9KO8?magaza=Hepsiburada
  4. Svemort

Gamepower Sonic T80 2k 180 hz monitör kapanıp açılma

Bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum bu kabloyl ama sorunun kablodan olduğunu doğrulaman lazım
  5. Svemort

Ben kullanıyorum arkasındaki ışıklı olan bahsettiğinden ben dp port kullanıyorum bir sorun yaşamadım 10 aydır
  6. Svemort

Üstünde bir seri nosu vs yazıyor olması lazım detaylı bak istersen
  7. Svemort

ABD'den laptop alınır mı?

Köklü markalarda vardır bu olay muhtemelen gemini sorabilirsin daha iyi detaylar için Asus Acer Msi Gigabyte vs.
  8. Svemort

ABD'den laptop alınır mı?

Alınır neden olmasın güzel ve düzenli bir bakım ile uzun süre arıza vermeden götürür. 1767026102 Örnek vermek istiyorum bende msi ge60 var baya uzun süredir çalışıyor yüklü bir şekilde kullandık fakat 11 yıldır tık yok pc de sapa sağlam çalışıyor
  9. Svemort

👉 Telefon İçin Wallpaper Önerileri👌

Bunu nereden yaptınız veya buldunuz ? Güzelmiş
  10. Svemort

Öneri Msi mag A750BN alınır mı?

Bütçeniz nedir ? Daha iyi yardımcı olmak için soruyorum.
  11. Svemort

Öneri Steam Sepetime Öneri

V Rising de güzeldir bir bak istersen
  12. Svemort

Yardım Akıllı Saat Önerisi.

Huawei watch fit 3 al gitsin 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum şarjı hala 5-7 gün arasında bitiyor nabız takibi/raporu güzel çalışıyor adım sayacı da normal ve bir çok şey içinde var olması gerektiği gibi çalışıyor hepsi.
  13. Svemort

🔥İndirim Solo Asılabilir Kağıt Havlu 2al 1öde ile 120TL

Teslim edilirse atarım ama yarın gözüküyor teslim tarihi
  14. Svemort

🔥İndirim Solo Asılabilir Kağıt Havlu 2al 1öde ile 120TL

Teşekkürler aldım 4 tane
  15. Svemort

7950x3d ve ASUS B650M-K anakart kombosu nasildir?

Yani şöyle söyleyeyim bence hiçbir farkları yok oyun içinde 2k ve üstü olduğu için aradaki farka değecek bir şey yok ortada benim düşüncem bu yönde bir tane video buldum hatta oradan karşılaştırabilirsiniz 2k çözünürlüğe bakmayı unutmayın
Geri