Ben 4060 Ti 8GB ile 4060 Ti 16GB arasında performans farkı olduğunu söylememiş olmama rağmen bu nedenden ötürü uyarı yedim. Benim bahsettiğim şey, 16 GB...
çünkü dokunmatik ve daha fazla modu var daha fazla ışığı var göz yormayan ön led paneli var tonla sebep ayrıca türkiyede en çok bu tercih edilmiş ve fiyat...
Bu sene mezun senem.Matematikte 0 olduğum için temelden başladım.Bıyıklı matematik 10 günde temel kampının 7.günündeyim.3 ay önce aktif matematik 0 dan...
İşcep'e yarın telefon numarası üzerinden bağlanıp bunu öğrenebilirsiniz veya direkt bankaya gidip üzerine bir kredi olmadığına dair yazılı belge talep...
4060 ile 4060 Ti 8GB arasında bir fark yok. FPS farkı yok denecek kadar az. Bu yüzden 4060 veya 4060Ti 16GB arasında gidip gelmen gerekir. 4060Ti 8GB almayı...
Arkadaşlar merhaba,
Gerçek deri ceketler yırtmadığınız, zarar vermediğiniz sürece uzun yıllar boyunca gerekli bakımları yapılarak kullanılabilir. Hatta...
Bence bir süre bekle. Mesela şu an 1900 dolardan satışa çıkan 5000 serisi ekran kartları 3900 dolardan satılıyor ülkemizde. Mesela fiyatlar en azından 2500...