Hem çalıştım hem okuyorum kira veya fatura derdim yok aile evi gibisi yok ondan birikim yapmak kolay :D
1766331123
5080/5090 laptoplarin sence ömrü ne...
Keske benim masaüstü dizme imkanım olsa ama maalesef işte yer varda sabit olamıyorum bazen birde pc aldiktan 1-1.5 yıl sonrada üniye geçicem masaüstünün...
Bu arada laptoptaki test laptopun kendi ekranından yapılmış ben laptopu tamamen kapatıp tv/monitöre bağlarsam 1 tık daha iyi fps alabilir miyim chapgt...
Knk bunu bende biliyorum ama sabit değilim ve sabit olunca 4k tv ye bağlicam ara sıra ondan beni bir kaç yıl üzmeyecek laptop lazım bende en güçlüsünü alcam...
5070 ti bütçe zorlayabilirim ama bu sefer 21:9 oranında 2k oled monitör alabilirim 4k ya bütçe yetmeyebilir peki samsung dışında hangi markayı önerirsiniz...
Merhaba Arkadaşlar oled monitör arıyorum büyük ekran seviyorum ve hikayeli oyunlar oynicam konsolda bağlayabilirim film/dizi de izleyebilirim fps oyunlarıda...
Biliyorum bilgim var laptopla masaüstü ekran kartları aynı güçte olamaz ztn orası kesin fps konusunda derdim yok dlss mfg ile arayı kapatırım tek endişem...