P

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• P
      pikooo, 2060 ekran kartı tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      i5 9400f işlemci tuf h310m anakart.ım var işte
    • P
      1730135464 overclock yapmak iyi mi? kötümü yani ben a520 almayayım mı 1730135502 2060 lı sistemim var işlemci ve anarkart değişeceğim
    • P
      Oc kilidi dedigin tam olarak nedir önerdigin anakart da var mı
    • P
      Cooler master marka var 10 ay falan oldu alalı
    • P
      Ekran kartım var zaten şuan bütçem 5 6k arası anakart işlemci almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda tabi yükseltirim ekran kartını 1730128746 Hayır...
    • P
      pikooo, Ekran Kartı kategorisinde 2060 ekran kartı tavsiyesi başlıklı bir konu açtı.
      2060 6gb msi ekran kartım var İşlemci olarak ryzen5 5600 Anakart A 520M-k almayı düşünüyorum Anakart ve işlemci uyumlu sanırsam fakat ekran kartı bir sorun...
    • P
      pikooo, PC Oyunları kategorisinde VALORANT VAL5 HATASI başlıklı bir konu açtı.
      Valorant da cihaz banı yedim yaklaşık 2.5 ay önce defalarca ticket atmam sonucunda nihayet ticket cihaz banımın 6 aralıkta kalkacağını söyledi ama şöyle bi...
    • P
      pikooo, PC Oyunları kategorisinde Valorant cihaz ban süresi başlıklı bir konu açtı.
      Valorantta 5 ağustosda cihaz banı yedim ve defalarca ticket atmama rağmen bot bakıyor süresini öğrenmek istiyorum ama ticket'tan cevap alamıyorum nasıl...
    • P
      pikooo, VALORANT DONANIM BANI NE ZAMAN KALKAR başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Cevap vermiyorlar bot bakıyor 1727438909 Oyun indiriyordum torrentten inen oyunu açtığım gibi valodan banladı 1727438923 Evet çok zekisin tebrikler
    • P
      pikooo, PC Oyunları kategorisinde VALORANT DONANIM BANI NE ZAMAN KALKAR başlıklı bir konu açtı.
      Valorantta crackli dosya yüzünden donanım banı yemiştim neredeyse 2 ay oluyor ve ban yedikten sonra bir kaç kez girmeyi denedim val152 hatası veriyordu...
    • P
      pikooo, Taşındı kategorisinde VALORANT DONANIM BANI başlıklı bir konu açtı.
      Valorantta crackli dosya yüzünden donanım banı yemiştim neredeyse 2 ay oluyor ve ban yedikten sonra bir kaç kez girmeyi denedim val152 hatası veriyordu...
    • P
      pikooo, VALORANT DONANIM SÜRESİ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      işte bende kalkmışmı diyerek girdim oyuna aldı bilmeden girdim yani desteğe de bot bakıyor cevap verceklerini sanmıyorum çünkü 1 kere ticket attığımda...
    • P
      benim dediğimi anlamadın galiba donanım banım vardı sonra bu delay bana dönüştü oyuna giremiyordum 2 3 hafta sonra tekrar yükledim oyuna alıyor max 30dk...
    • P
      Tedirgin olduğum konu işte ilk sefer oyuna almıyodu 2 3 hafta sonra oyunu yükledim girdim oto ban atıyor girdiğim için süresi 0 dan mı başlar acaba diye...
    • P
      hayır 1726170304 benim ilk donanım banım vardı giremiyordum sil yükle yaptım girebiliyorum fakat max 30dk sonra banlıyor 1726170379
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,461
Üyeler
160,850
Son üye