Ekran kartım var zaten şuan bütçem 5 6k arası anakart işlemci almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda tabi yükseltirim ekran kartını
1730128746
Hayır...
2060 6gb msi ekran kartım var
İşlemci olarak ryzen5 5600
Anakart A 520M-k almayı düşünüyorum
Anakart ve işlemci uyumlu sanırsam fakat ekran kartı bir sorun...
Valorant da cihaz banı yedim yaklaşık 2.5 ay önce defalarca ticket atmam sonucunda nihayet ticket cihaz banımın 6 aralıkta kalkacağını söyledi ama şöyle bi...
Valorantta crackli dosya yüzünden donanım banı yemiştim neredeyse 2 ay oluyor ve ban yedikten sonra bir kaç kez girmeyi denedim val152 hatası veriyordu...
Valorantta crackli dosya yüzünden donanım banı yemiştim neredeyse 2 ay oluyor ve ban yedikten sonra bir kaç kez girmeyi denedim val152 hatası veriyordu...
işte bende kalkmışmı diyerek girdim oyuna aldı bilmeden girdim yani desteğe de bot bakıyor cevap verceklerini sanmıyorum çünkü 1 kere ticket attığımda...
benim dediğimi anlamadın galiba donanım banım vardı sonra bu delay bana dönüştü oyuna giremiyordum 2 3 hafta sonra tekrar yükledim oyuna alıyor max 30dk...
Tedirgin olduğum konu işte ilk sefer oyuna almıyodu 2 3 hafta sonra oyunu yükledim girdim oto ban atıyor girdiğim için süresi 0 dan mı başlar acaba diye...