denedim hocam 3 farklı yerde sorun devam ediyor
1747563146
1747563199
link atma şansın varmı ve razer uygulamasının ne farkı olucak ki farklı kablolu mouse de yapmıyor
hocam sorun aynı denedim diğer hz değerlerini fps düşüşü oluyor
1747526572
hocam sorun aynı denedim diğer hz değerlerini
1 yıl garantili almıştım sorun yaşarım diye iade edeceklerini sanmıyorum 2 ay oldu alalı
garantiye yollasam peki hocam sorunu hallederler mi kronik sorunlarını duydum evet ama %90 CAPS tuşu sorunu diyordu onunda çözüldüğünü gördüm bir kaç ay öncesinde.
hocam 4 yıl önce sende forum acmıssın ona bakıyodum bende 125hz de aynı diğerlerinde de aynı bir anda oldu hiç bir sorun yoktu 2-3 gündür var sistemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
1747523304
şöyle de düşünüyorum pc 1 hafta kadar iş nedeniyle neredeyse sürekli açık kaldı günde 2 saat...
attack shark x3 pro mousem var 1.5 ay oldu alalı hiç bir sorunu yoktu sürekli 4khz ile kullanıyordum 2-3 gündür inanılmaz donmaya başladı imleci döndürürken fps bildiğin 5 e düşüyor rust oynuyorum aim kendiliğinden kayıyor bunun sebebi nedir driverler falan her şey güncel farklı bir mouse de bunu...
Ekran kartım var zaten şuan bütçem 5 6k arası anakart işlemci almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda tabi yükseltirim ekran kartını
1730128746
Hayır overlock yapmayacagım bütçem şuanlık ana kart + işlemci icin
1730128785
Teşekkür ediyorum fansız alacağım sıvı soğutmam var 240mm yeterlimolur...
2060 6gb msi ekran kartım var
İşlemci olarak ryzen5 5600
Anakart A 520M-k almayı düşünüyorum
Anakart ve işlemci uyumlu sanırsam fakat ekran kartı bir sorun çıkatırmı soket veya uyum konusunda
Valorant da cihaz banı yedim yaklaşık 2.5 ay önce defalarca ticket atmam sonucunda nihayet ticket cihaz banımın 6 aralıkta kalkacağını söyledi ama şöyle bi sorun var ilk başta val152 hatası alıyordum oyunu sildim 1 ay ay sonra tekrar yükledim bu sefer oyuna girebiliyorum ama otomatik 1-2 oyun...
Valorantta 5 ağustosda cihaz banı yedim ve defalarca ticket atmama rağmen bot bakıyor süresini öğrenmek istiyorum ama ticket'tan cevap alamıyorum nasıl cevap alabilirim val152 hatası alıyordum 1 ay girmedim sil yükle yaptım şuan val5 alıyorum süresi uzamışmıdır