Reverse Flash
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 952
Dongle’ın takılı olduğu portların yerini değiştirmeyi denediniz mi? Denemediyseniz bir bakın hocam.
denedim hocam 3 farklı yerde sorun devam ediyorDongle’ın takılı olduğu portların yerini değiştirmeyi denediniz mi? Denemediyseniz bir bakın hocam.
Razer polling rate programını indirip bi baksana belki sen bir şey yapmasan bile mouse max khz raporluyor pcye
link atma şansın varmı ve razer uygulamasının ne farkı olucak ki farklı kablolu mouse de yapmıyordenedim hocam 3 farklı yerde sorun devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim sistemim ddr3 tü ozamanlar mouse kaldırmadı hocam. hatta mouse kutusunu çöpe atmıştım. bana yenisini gönderdiler aynı sorun devam etti düşük hzde kullandım. sonra ddr5 geçince sorun tamamen kalktı.hocam 4 yıl önce sende forum acmıssın ona bakıyodum bende 125hz de aynı diğerlerinde de aynı bir anda oldu hiç bir sorun yoktu 2-3 gündür var sistemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şöyle de düşünüyorum pc 1 hafta kadar iş nedeniyle neredeyse sürekli açık kaldı günde 2 saat kapatmışdır max belki ondan kaynaklı olabilir mi diye düşünmedim değil
ama neredeyse 2 aydır bir sorun yok şuan neden ortaya çıkıyor ki ilk aldığımda kaldırmazdı öyle bir şey diye düşünüyorumbenim sistemim ddr3 tü ozamanlar mouse kaldırmadı hocam. hatta mouse kutusunu çöpe atmıştım. bana yenisini gönderdiler aynı sorun devam etti düşük hzde kullandım. sonra ddr5 geçince sorun tamamen kalktı.