Yardım Asus tuf m3 mouse yenisiyle değişen mouse hala fps düşüklüğü drop sorunu

oğuzhan18

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,716
Arkadaşlar 2 gündür elimde uğraşıyorum bulamıyorum sorunu ne olur yardım edin yoksa iade edeceğim ama fareyi çok beğendim ama anlatıyorum. CS:GO oyununu biliyorsunuz oyun lobisinde 119 FPS görüyorum ASUS TUF M3 yeni mousemi takınca fareyi sağa sola çevirdiğimde FPS mouse göre düşüyor direkt 30 FPS'ye düşüyor. Arkadaşlar hangi oyuna girersem gireyim FPS düşüyor eski mousemi takıyorum herhangi bir FPS düşmüyor eski mousem USB girişli değil bu arada yeni olan ASUS TUF M3 olan USB girişli. Kendi driveri var sitesinden indirdim ayarlarını kurdum FPS çok fena düşüyor hiçbir şey değişmiyor, görev yöneticisinde programları çalışıyor mousenin kapatıyorum hepsini her oyunda FPS çok kötü bir şekilde düşüyor. Ama eski mousemi taktığımda herhangi bir FPS düşüşü yok. Yeni mouse de 1000 HZ alınca aşırı FPS düşüklüğü drop oluyor en düşük 125 Hz alınca biraz FPS düşüyor ama sonuçta kayıp var. İade edeceğim herhalde bir daha ASUS marka bir şey almayacağım gibi gözüküyor.

Bu asustan kaynaklı bir sorun değil diye düşünüyorum Polling Rate'i ne kadar yükseltirseniz o kadar harcar sistemi,
150-200TL üstündeki tüm mouselar neredeyse 1000HZ polling rate sunabiliyor,
Bende Tuf M5 var ve 1000hz'de kullanıyorum hiç performans kaybı yaşamadım sisteminiz düşük ise 1000hz kullanmayın zaten.

Bu asustan kaynaklı bir sorun değil diye düşünüyorum Polling Rate'i ne kadar yükseltirseniz o kadar harcar sistemi,
150-200TL üstündeki tüm mouselar neredeyse 1000HZ polling rate sunabiliyor,
Bende Tuf M5 var ve 1000hz'de kullanıyorum hiç performans kaybı yaşamadım sisteminiz düşük ise 1000hz kullanmayın zaten.
hocam öncedende tartıştık sizle bu konuyu en düşüğe alsam bile gene azda olsa fps düşüşü var çok saçma bence yenisini yolladıkları halde aynı 125 çeksem bile düşmese normal olsa neyse dicemde.

hocam öncedende tartıştık sizle bu konuyu en düşüğe alsam bile gene azda olsa fps düşüşü var çok saçma bence yenisini yolladıkları halde aynı 125 çeksem bile düşmese normal olsa neyse dicemde.
Sistemden kaynaklı tahminimce yenisini de gönderdikleri halde oluyorsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,132
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri