Teknik olarak vasat. Video, film ve oyun için kullanımı uygun değil. Sunum ve sadece sunum yapmak için kullanmak isteyen hiç düşünmeden alabilir. Aksini...
Biri arkadaşlık isteği atmıştı kabul etmiştim sonra bana link yollamış 50 dolar Gift diye bende tıklayıp Steam hesabımı girince beni steamden attı sonra...
Hemen hemen her platformdan. Çin menşeli sitelerde orijinale yakın ürünler geliyor. Hatta bazı satıcılar direkt Anker'den aldığını iddia ediyor. Türkiye'de...
Harbiden o durumdan bende şikayetçiyim ya siyahta ne güzel duruyor siyah mik beyazda sırıtıyor heryer bembeyaz pırıl pırıl o siyah
1734695113
Bu arada bende...
Başarılı inceleme. Eline sağlık hocam.
Niye şu beyaz kasalara siyah mikrofon gönderirler ki. İncik boncuk maliyetlerini bile hesaplıyorlar. Emanet gibi...
Son zamanlarda birkaç kişi bu kulaklığı sormuştu bende incelemeye biraz düzenleme getirip tekrar konuyu üste taşıdım umarım yardımı olur
Bu konuyu daha...
Series S fiyat performans ürünüydü. Şu an sıfır fiyatı yerine biraz daha koyduğun zaman gayet güzel hazır sistemler alınabiliyor. Yani eski rekabetçi...